Квасолевий суп з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Квасолевий суп з фрикадельками - відмінне обідню страву, яке ідеально підходить для сімейної трапези. Суп складається з овочевого бульйону з смачними фрикадельками. Рекомендую приготувати!
Приготуємо квасолевий суп з фрикадельками в домашніх умовах. Сформуйте фрикадельки і киньте їх в киплячий бульйон, коли бульйон знову закипить додайте картоплю і лавровий лист. Приготуйте зажарку, загасивши на сковороді цибулю з морквою, помідорами, часником, селерою і спеціями. Додайте зажарку і квасоля в суп. Варіть до готовності картоплі. Після додайте подрібнену зелень, зніміть каструлю з вогню і дайте супу настоятися 10-15 хвилин. Хай щастить!
- Фарш свинячо-яловичий - 1 кілограм
- Бульйон будь - За смаком
- Квасоля готова - 2 склянки(svarennaya)
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 2 штуки
- Селера - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідори - 3 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Підготуємо необхідні для приготування інгредієнти. З фаршу формуємо фрикадельки. Картоплю нарізаємо кубиками, морква, помідори і селеру також дрібно нарізаємо. У киплячий бульйон кидаємо фрикадельки, після закипання додаємо картоплю і лавровий лист. Солимо до смаку.
Обсмажуємо на рослинному маслі подрібнену цибулю, через кілька хвилин додаємо моркву.
Потім додаємо селера, помідори і спеції. Видавлюємо часник. Перемішуємо і тушкуємо 5 хвилин.
Додайте зажарку в суп, відразу ж додайте квасолю. Варіть до готовності картоплі і м'яса. В кінці додайте подрібнену зелень.
Дайте супу настоятися під кришкою 10-15 хвилин. Смачного!