Рецепт Мексиканський фаст фуд фото

Мексиканський фаст фуд
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Тако
Кількість порцій: 12
Час приготування: 30 хв.

Захотілося чогось незвичайного на вечерю, але лінь довго стояти на кухні? Пропоную рецепт мексиканського фаст фуду. Одним з найяскравіших страв фаст фуду цієї країни є такос з куркою.

Опис приготування:

В основі страви, звичайно, тортильи, в які ви можете викласти ваші улюблені інгредієнти. Я вирішила приготувати курячі тако з овочами. Поєднання соковитих помідорів, пряного перцю і свіжих ноток лимона має незвичайний смак, а завершує композицію смак коріандру і солодкість меду.

  • Тортилії - 12 штук
  • Курячі грудки - 3 штуки
  • Мелений червоний перець - 1/2 Ст. Ложки
  • Копченої червоний перець - 1/2 чайних ложки
  • Кмин - 1/2 чайних ложки
  • Часник - 1 Чайна ложка
  • Сушений лук - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Чорний перець - 1/4 чайних ложки
  • Мед - 160 мілілітрів
  • Лимонний сік - 120 мілілітрів
  • Сир - 200 грам
  • Перець халапеньо - 3 Ст. Ложки
  • Помідори - 1 штука
  • Koriandr - 1 пучок
  • Рослинна олія - За смаком
1
Помідор вимийте, обсушити і наріжте кубиками.
Наріжте перець халапеньо.
Промийте коріандр, обсушити і дрібно наріжте.
Сир натріть на крупній тертці.
2
Курячі грудки натріть сіллю і перцем з обох сторін.
Приготовану таким чином грудку смажте на сковороді, змащеній маслом, близько 4 хвилин з кожного боку до золотистого кольору.
3
Перекладіть на тарілку і за допомогою двох вилок порвіте на дрібні шматочки.
В курку додайте мед, лимонний сік, половину нарізаного коріандру і спецій, все ретельно перемішайте.
4
У форму для випічки викладіть тортильи. Кожну рівномірно заповніть курячим м'ясом зі спеціями і посипте зверху тертим сиром.
5
Покладіть тако в духовку, нагріту до 180 градусів і випікайте протягом 10 хвилин, поки сир не розплавиться.
Вийміть такос з духовки і посипте нарізаними помідорами, халапеньйо і рубаною кінзою.
6
Тако подавайте гарячими, відразу після приготування, я подаю с сальсой.

Схожі рецепти