Домашній фаст фуд
(покроковий рецепт з фото)
Тим, хто шукає ідеї для нескладних перекусів, пропоную варіант, як приготувати домашній фаст фуд. Це будуть набирають нині популярність по всьому світу корн доги на паличках. Готуємо?
Подавайте корн доги гарячими або злегка теплими з улюбленими соусів. Я обожнюю доповнювати їх звичайної солодкою гірчицею і кетчупом.
Таку закуску зручно брати з собою для перекусу на пікнік або в дорогу, обернувши їх фольгою.
Ну і, звичайно, діти просто без розуму від способу подачі такого перекусу на паличках.
- Борошно пшеничне - 120 грам
- Заголовок для палітурки - 120 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Гірчиця суха - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
- Сосиски для хот догів - 7 штук
- Кетчуп, гірчичний - За смаком (для подачі)
- Молоко - 120 мілілітрів
- Мед - 60 мілілітрів
Приготуємо просте тісто, змішавши сухі інгредієнти. Потім додайте олію, зробіть крихту. Поступово додайте молоко і мед, вимішайте тісто і розкачайте між листів пергаменту, присипаних борошном, в пласт товщиною близько 6 мм.
Сосиски розрізати на половинки і насадити на дерев'яні палички, для кожної сосиски виріжте по шматочку тесту і оберніть, щоб вийшов щільний "кокон" .
Духовку прогрейте до 200 градусів, деко застеліть пергаментом і викладіть все сосиски в тісті.
Запікайте наші корн доги хвилин 15-20, поки вони не почнуть трохи золотитися.