Домашній фаст фуд
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 14
Час приготування: 40 хв.
Тим, хто шукає ідеї для нескладних перекусів, пропоную варіант, як приготувати домашній фаст фуд. Це будуть набирають нині популярність по всьому світу корн доги на паличках. Готуємо?
Опис приготування:
Подавайте корн доги гарячими або злегка теплими з улюбленими соусів. Я обожнюю доповнювати їх звичайної солодкою гірчицею і кетчупом.
Таку закуску зручно брати з собою для перекусу на пікнік або в дорогу, обернувши їх фольгою.
Ну і, звичайно, діти просто без розуму від способу подачі такого перекусу на паличках.
- Борошно пшеничне - 120 грам
- Заголовок для палітурки - 120 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Гірчиця суха - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
- Сосиски для хот догів - 7 штук
- Кетчуп, гірчичний - За смаком (для подачі)
- Молоко - 120 мілілітрів
- Мед - 60 мілілітрів
Приготуємо просте тісто, змішавши сухі інгредієнти. Потім додайте олію, зробіть крихту. Поступово додайте молоко і мед, вимішайте тісто і розкачайте між листів пергаменту, присипаних борошном, в пласт товщиною близько 6 мм.
Сосиски розрізати на половинки і насадити на дерев'яні палички, для кожної сосиски виріжте по шматочку тесту і оберніть, щоб вийшов щільний"кокон" .
Духовку прогрейте до 200 градусів, деко застеліть пергаментом і викладіть все сосиски в тісті.
Запікайте наші корн доги хвилин 15-20, поки вони не почнуть трохи золотитися.