Фінгер фуд з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Finger їжі - відмінна ідея для фуршетного банкету. Фінгер фуд в перекладі з англійської означає їжа пальцями. Новий тренд ресторанів і домашніх вечірок.
Фінгер фуд практично не відрізняється від аперитиву, це може бути суп, десерт, салати або закуски. Найголовніше, щоб порція була невеликою, цілком утримується в руці і не вимагає столових приборів. Страви вживаються руками, частіше подають на фуршетах, пікніках, барбекю, вечірках і навіть весіллях. У національній кухні будь-якої країни є страви, які прийнято є руками. Я сьогодні пропоную приготувати фингер фуд з рисом. По суті це звичні нам млинці з ситною і смачною начинкою, які будуть хороші як в гарячому, так і в охолодженому вигляді. Додайте до них побільше невеликих бутербродів, диван, нарізаних овочів або фруктів, рибу, м'ясо, коржі - і можна насолоджуватися природою, а не сидіти за столом!
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 2 склянки
- Борошно - 200 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач для тіста - 2/3 чайних ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Мал - 200 грам
- Ковбаса - 250 грам (варена)
- Цибуля - 1 штука