Рецепт Мексиканський соус «Саліса Фреска» фото

Мексиканський соус «Саліса Фреска»
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Соуси, Сальса

Мексиканський соус "сальса Фреска" готують зі свіжих овочів, в даному випадку з помідорів. Готується дуже швидко, буквально через 10 хвилин ваш стіл прикрасить смачний соус!

Мексиканський соус "сальса Фреска" - це прекрасна композиція, яка є одночасно універсальної і простий, дає широкі можливості для її використання в абсолютно різних стравах. Вона може подаватися як закуска перед основною стравою або як акомпанемент до других страв. Смак у неї свіжий, яскравий, гострий, а поєднання інгредієнтів дуже гармонійне. Така сальса чудово підходить до м'яса.

  • Помідори - 800 грам (у власному соку)
  • Помідори - 300 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Халапеньо - 1 штука
  • Цукор - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Кмин - 1/4 чайних ложки
  • Лайязикай сік - 1-2 Ст. Ложок
мексиканський соус
1. Подрібніть цибулю кубиком.
мексиканський соус
2. В одній глибокій мисці змішайте помідори у власному соку, подрібнені помідори, цибуля, подрібнений часник і халапеньйо.
мексиканський соус
3. Приправте лайязикам соком, сіллю, цукром і кмином.
мексиканський соус
4. Подрібніть все за допомогою комбайна і насолоджуйтеся соусом з начос.

Схожі рецепти