Мексиканський соус «Саліса Фреска»
(покроковий рецепт з фото)
Мексиканський соус "сальса Фреска" готують зі свіжих овочів, в даному випадку з помідорів. Готується дуже швидко, буквально через 10 хвилин ваш стіл прикрасить смачний соус!
Мексиканський соус "сальса Фреска" - це прекрасна композиція, яка є одночасно універсальної і простий, дає широкі можливості для її використання в абсолютно різних стравах. Вона може подаватися як закуска перед основною стравою або як акомпанемент до других страв. Смак у неї свіжий, яскравий, гострий, а поєднання інгредієнтів дуже гармонійне. Така сальса чудово підходить до м'яса.
- Помідори - 800 грам (у власному соку)
- Помідори - 300 грам
- Часник - 1 зубчик
- Халапеньо - 1 штука
- Цукор - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Кмин - 1/4 чайних ложки
- Лайязикай сік - 1-2 Ст. Ложок
1. Подрібніть цибулю кубиком.
2. В одній глибокій мисці змішайте помідори у власному соку, подрібнені помідори, цибуля, подрібнений часник і халапеньйо.
3. Приправте лайязикам соком, сіллю, цукром і кмином.
4. Подрібніть все за допомогою комбайна і насолоджуйтеся соусом з начос.