Мексиканський соус
(покроковий рецепт з фото)
Мексиканський соус - гострий рідкий соус, який можна подати до різних страв. Особливо гарний він з м'ясом. Готується він просто і швидко, а гостроту ви зможете регулювати, зменшуючи кількості перцю.
Гострота мексиканського соусу залежить від кількості халапеньйо і часнику. Якщо любите більш гострі соуси, додавайте більше перцю.
- Перець халапеньо - 3 штуки
- Пмідори - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків
1. Промийте помідори і халапеньйо.
2. У каструлі доведіть до кипіння дві склянки води.
3. У киплячу воду викладіть перець і помідори.
4. Коли помідори і халапеньйо стануть м'якими, роздавите їх виделкою прямо в каструлі. Потім, додавши очищені зубчики часнику і сіль, збийте блендером до утворення однорідної маси.
5. Перелийте мексиканський соус в соусницю і подавайте. Смачного!