Рецепт В'єтнамська їжа фото

В'єтнамська їжа
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гострий перець , Часник , Шпинат
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарніри , Салати , Гостре
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Навіть той, хто не подорожував, може спробувати кухні країн світу. Оскільки азіатська кухня користується популярністю, то продовжимо знайомство з нею. Я розповім, як приготувати в'єтнамську їжу.

Опис приготування:

Багато хто знає рецепт популярного в'єтнамського супу «Фо». Сьогодні зробимо блюдо, яке можна подавати з м'ясом або з рибою, пряне, гостре і смачне. Не всім воно може сподобатися, проте, ризикніть - і не пошкодуєте. Інгредієнти не зовсім звичайні, але їх можна купити на спеціалізованих ринках.

  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Червоний перець чилі - 1 штука
  • Китайський шпинат - 0, 5 кілограма
  • Рибний соус - 1 Ст. Ложка
  • Коричневий цукор - 1 Чайна ложка
в'єтнамська їжа - фото крок 1
1. Очистіть зубчики часнику, наріжте їх часточками. Вимийте червоний перець, наріжте його кружечками (насіння можете залишити або видаліть, від цього залежить гострота).
в'єтнамська їжа - фото крок 2
2. Гарненько вимийте стебла шпинату, видаліть гнилі або пошкоджені.
в'єтнамська їжа - фото крок 3
3. Розріжте на 3 рівні частини. Крайню щільну частину можете відкинути або залишити.
в'єтнамська їжа - фото крок 4
4. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть часник і червоний перець.
в'єтнамська їжа - фото крок 5
5. Через пару хвилин додайте в сковороду шпинат, рибний соус, цукор, перемішайте і обсмажуйте до м'якості.

Схожі рецепти