Рецепт В'єтнамська їжа фото

В'єтнамська їжа
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Гострий перець, Часник, Шпинат
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарніри, Салати, Гостре

Навіть той, хто не подорожував, може спробувати кухні країн світу. Оскільки азіатська кухня користується популярністю, то продовжимо знайомство з нею. Я розповім, як приготувати в'єтнамську їжу.

Багато хто знає рецепт популярного в'єтнамського супу «Фо». Сьогодні зробимо блюдо, яке можна подавати з м'ясом або з рибою, пряне, гостре і смачне. Не всім воно може сподобатися, проте, ризикніть - і не пошкодуєте. Інгредієнти не зовсім звичайні, але їх можна купити на спеціалізованих ринках.

  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Червоний перець чилі - 1 штука
  • Китайський шпинат - 0, 5 кілограма
  • Рибний соус - 1 Ст. Ложка
  • Коричневий цукор - 1 Чайна ложка
в'єтнамська їжа - фото крок 1
1. Очистіть зубчики часнику, наріжте їх часточками. Вимийте червоний перець, наріжте його кружечками (насіння можете залишити або видаліть, від цього залежить гострота).
в'єтнамська їжа - фото крок 2
2. Гарненько вимийте стебла шпинату, видаліть гнилі або пошкоджені.
в'єтнамська їжа - фото крок 3
3. Розріжте на 3 рівні частини. Крайню щільну частину можете відкинути або залишити.
в'єтнамська їжа - фото крок 4
4. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть часник і червоний перець.
в'єтнамська їжа - фото крок 5
5. Через пару хвилин додайте в сковороду шпинат, рибний соус, цукор, перемішайте і обсмажуйте до м'якості.

Схожі рецепти