В'єтнамська їжа
(покроковий рецепт з фото)
Навіть той, хто не подорожував, може спробувати кухні країн світу. Оскільки азіатська кухня користується популярністю, то продовжимо знайомство з нею. Я розповім, як приготувати в'єтнамську їжу.
Багато хто знає рецепт популярного в'єтнамського супу «Фо». Сьогодні зробимо блюдо, яке можна подавати з м'ясом або з рибою, пряне, гостре і смачне. Не всім воно може сподобатися, проте, ризикніть - і не пошкодуєте. Інгредієнти не зовсім звичайні, але їх можна купити на спеціалізованих ринках.
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики
- Червоний перець чилі - 1 штука
- Китайський шпинат - 0, 5 кілограма
- Рибний соус - 1 Ст. Ложка
- Коричневий цукор - 1 Чайна ложка
1. Очистіть зубчики часнику, наріжте їх часточками. Вимийте червоний перець, наріжте його кружечками (насіння можете залишити або видаліть, від цього залежить гострота).
2. Гарненько вимийте стебла шпинату, видаліть гнилі або пошкоджені.
3. Розріжте на 3 рівні частини. Крайню щільну частину можете відкинути або залишити.
4. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть часник і червоний перець.
5. Через пару хвилин додайте в сковороду шпинат, рибний соус, цукор, перемішайте і обсмажуйте до м'якості.