Їжа на природі або для пікніка
(покроковий рецепт з фото)
Перше, що потрібно взяти з собою на природу, це шашлики, але, поки вони готуються, потрібно щось перекусити. Можна зробити бутерброди або піту. Розповім, як приготувати їжу на природу або для пікніка.
Вилазки на пікнік - це завжди свято для мене. Шашлики - кульмінація походів на природу, а поки будемо їх чекати, можна підкріпитися ось такими смачними рулетами з коржів або лаваша. Ви можете зробити овочеві або м'ясні закуски. Приготуйте їх рулетом або наріжте шматочками.
- Куряче філе - 3 штуки
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Майонез - 200 грам
- Салат - 12 штук (листя)
- Каррі - 3 Ст. Ложки
- Селера - 2 штуки (стебло)
- Біле сухе вино - 1/3 склянки
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Ізюм - 1/4 склянки
- Кешью - 1 Склянка
- Коржі - 6 штук
1
Вимийте філе і витріть серветками, потім натріть оливковою олією, посипте сіллю і чорним меленим перцем.
2
Розігрійте духовку до 170 градусів і випікайте філе близько 30 хвилин, потім дістаньте і охолодіть м'ясо, нарубати його шматочками.
3
У чашу блендера викладіть майонез, вино, каррі, трохи солі і збийте масу до отримання однорідної соусу.
4
Додайте до соусу курку, нарізану селеру, Зелена цибуля, родзинки, все ретельно перемішайте. Надішліть в холодильник на 15-30 хвилин, а потім додайте кешью.
5
На край коржі викладіть пару салатного листя, потім - трохи начинки і поверніть все рулетом.
6
Перед подачею розріжте корж навпіл, зробіть діагональний надріз. Смачного!