Салат для пікніка на природі
(покроковий рецепт з фото)
Скоро весна і не за горами численні весняні свята, які наші люди люблять проводити на свіжому повітрі. Розповім ще один смачний рецепт, як приготувати салат для пікніка на природі.
Крім звичних помідорів, огірків і зелені можна побалувати і здивувати своїх друзів і родичів ось таким смачним, легким і оригінальним салатом. Для його приготування не потрібно попередньо відварювати компоненти, всі продукти використовуються в натуральному вигляді, тому буде величезна користь від такого салату. Заправляється він особливим пікантним соусом в тайському стилі.
- Манго - 1 штука
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Болгарський перець - 1/2 штуки
- Огірок - 1 штука
- Braai - 1/2 пучка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Каєнський перець - 1 Чайна ложка
- Рибний соус - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
1. Мою все овочі, перець розрізаю, вичищаю з нього насіння, очищаю манго і цибулю, нарізаю всі складові кубиком однакового розміру.
2. Перекладаю все складові в салатник, де зручно перемішувати.
3. Для приготування соусу: в миску кладу цукровий пісок, вливаю рибний соус, оливкова олія, вичавлюю сік одного половинки лимона, додаю кайенский перець і сіль за смаком, перемішую. Заправляю салат приготовленим соусом.
4. Пучок кінзи мою і нарізаю дрібно, викладаю в салат, перемішую і наполягаю 15-20 хвилин.
5. Салат виходить барвистий, оригінальний, з приємними нотками солодощі та гостроти.