Їжа з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, як приготувати їжу з кабачків, щоб було смачно і незвично? У сезон свіжих овочів хочеться використовувати їх максимально різноманітно, саме тому пропоную на замітку цей рецепт.
Цю страву можна подавати до столу і як основне, і як гарнір, наприклад. Вершки надають овочам неймовірну ніжність, а часник - пікантність. Якщо ви ще жодного разу не пробували щось подібне, обов'язково варто!
- Кабачки - 400 грам
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Вершки - 5 Ст. Ложок
- Сіль, перець, базик - За смаком
1. Кабачки вимийте, обсушити і подрібніть. Дуже зручно робити це за допомогою техніки. Можна, можливо, звичайно, скористатися теркою.
2. Викладіть їх на чистий рушник.
3. Загорніть і відіжміть зайву рідину.
4. На сковороді розігрійте вершкове масло. Викладіть кабачки, додайте подрібнений часник, сіль і перець, смажте на середньому вогні хвилин 5-6 до м'якості.
5. Зменшіть вогонь до мінімуму. Влийте вершки, акуратно перемішайте і млоїте ще буквально хвилинку.
6. Перед подачею додайте базилік.
От і все, апетитна і оригінальна їжа з кабачків в домашніх умовах готова. Смачного!
От і все, апетитна і оригінальна їжа з кабачків в домашніх умовах готова. Смачного!