Їжа в казані
(покроковий рецепт з фото)
Любіть пікніки на природі? Тоді в скарбничку смачних ідей пропоную додати нескладний, але дуже смачний варіант, як приготувати їжу в казані для великої компанії. Рекомендую рецепт на замітку!
Перед вами ніжна, ароматна і апетитна курочка в соусі. Вона виходить дійсно дуже м'якою і практично тане в роті. Час приготування вказати дуже складно, все залежить від того, якими шматочками нарізана курка. Зелень, спеції, часник - це ми додаємо до смаку. Якщо в компанії немає діток, сміливо можна покласти перець чилі для пікантності, наприклад.
- Курка - 2-2.5 кілограма
- Цибуля - 500-800 грам
- Помідори - 4 штуки
- Помідори - 400 грам (консервовані)
- Голівка часнику - 1-2 штук
- Сіль і спеції - За смаком
- Зелень - 1 пучок
1. Відріжте кілька шматочків жиру з курочки і викладіть в казан. Витопите його, так ми обійдемося без масла.
2. Після невеликими порціями закладаємо курку і обсмажуємо її до легкої рум'яності.
3. До обсмаженої курочку викладіть нарізану цибулю.
4. Продовжуйте томити, поки цибуля не стане м'яким і прозорим.
5. Додайте в казан нарізані кубиками свіжі і консервовані помідори. Додати сіль, додайте спеції за смаком. Накрийте кришкою і залиште нудитися.
6. Хв 10 до кінця додайте подрібнену зелень, чилі, часник.
7. Смачного!