Їжа з курки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукаєте новенькі рецепти, то я вам розповім, як приготувати їжу з курки. Це буде прекрасний теплий салат з курячої грудки з приголомшливим гірчичним соусом. Блюдо цілком замінить вечерю.
Подавайте салат теплим. Ви побачите, як по-новому заграє поєднання курки і овочів з доповненням у вигляді теплого гірчично-вершкового соусу.
Салат можна подати як окрему страву або приготувати для нього гарнір, наприклад, картопля або відварені макарони.
- Гірчиця зернова - 2 Ст. Ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 80 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Бекон - 4 скибочки
- Куряча грудка - 450 грам
- Кнопка - 6-8 скибочок
- Авокадо великий - 1 штука
- Шпинат - 50 грам
- Салат-латук - 1 пучок
- Помідори черрі - 5-6 штук
- Червона цибуля - 1 штука
- Вершки жирні - 125 штук
Духовку нагрейте до 190 градусів. Курку поріжте шматочками, змішайте з гірчицею, медом, половиною масла, подрібненим часником.
Хліб викладіть на деко, збризніть маслом, підсушіть в духовці 15 хвилин. Потім поріжте на шматочки 2 з 2 см.
Авокадо очистіть, наріжте шматочками і з'єднайте зі шпинатом, зеленню, нарізаними помідорами і цибулею. Бекон обсмажте до скориночки, а потім на цій сковороді обсмажте курку до золотистого кольору.
Соус, залишився на сковороді, з'єднайте з вершками і проваріть до кипіння.
З'єднайте в мисці всі інгредієнти салату, залийте соусом і перемішайте. За необхідності досоліть.