Соус «Shug»
(покроковий рецепт з фото)
Кухні східних країн славляться своїми соусами. Їх подають майже під всі страви. Тому є маса рецептів на будь-який смак. Я вам пропоную один з варіантів. Гострий, свіжий і запам'ятовується. Читайте!
Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати соус "схуг" з перцю халапеньо і зелені. Він підійде під м'ясо на грилі, solёnиe закуски, просто для хліба або коржі, а також для рибного філе. Рецепт родом з Ємену, і дуже популярний в Ізраїлі. Має кілька видів, але у всіх них використовується багато часнику і гострий перець.
- Перець халапеньо - 10 штук
- Кардамон, стручки - 6 штук
- Петрушка - 1 пучок
- Braai - 1 пучок
- Часник - 8 зубчиків
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Кмин - 0, 25 чайних ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Для початку перець промийте. Видаліть хвостики і розрізати навпіл. Витягніть насіння з центру.
2. Кардамон звільнення від kozhurи. Chesnok чистий.
3. Всі інгредієнти помістіть в блендер і подрібніть.
4. Соус "схуг" готовий! Зберігайте його до 7 днів в холодильнику під закритою кришкою. Приємною дегустації!