Рецепт Соус «Shug» фото

Соус «Shug»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Зелень , Гострий перець , Часник
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Соуси , Гостре
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 15 хв.

Кухні східних країн славляться своїми соусами. Їх подають майже під всі страви. Тому є маса рецептів на будь-який смак. Я вам пропоную один з варіантів. Гострий, свіжий і запам'ятовується. Читайте!

Опис приготування:

Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати соус"Схуг" з перцю халапеньо і зелені. Він підійде під м'ясо на грилі, solёnиe закуски, просто для хліба або коржі, а також для рибного філе. Рецепт родом з Ємену, і дуже популярний в Ізраїлі. Має кілька видів, але у всіх них використовується багато часнику і гострий перець.

  • Перець халапеньо - 10 штук
  • Кардамон, стручки - 6 штук
  • Петрушка - 1 пучок
  • Braai - 1 пучок
  • Часник - 8 зубчиків
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 0, 25 чайних ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - За смаком
соус
1. Для початку перець промийте. Видаліть хвостики і розрізати навпіл. Витягніть насіння з центру.
соус
2. Кардамон звільнення від kozhurи. Chesnok чистий.
соус
3. Всі інгредієнти помістіть в блендер і подрібніть.
соус
4. Соус"Схуг" готовий! Зберігайте його до 7 днів в холодильнику під закритою кришкою. Приємною дегустації!

Схожі рецепти