Рецепт Маринований «пекельний» перець фото

Маринований «пекельний» перець
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гострий перець
Пісні страви
На обід , На святковий стіл
Заготовки , Маринування
Час приготування: 15 хв.

Покроковий рецепт заготовки термоядерного перцю. Закуска для справжніх драконів.

Кількість порцій: 5
  • Перець халапеньо - 10 штук
  • Перець Фресно - 10 штук
  • Часник - 5 зубчиків
  • Цибулина - 100 грам
  • Лаврушка - 2 штуки
  • Мексиканський орегано - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 2 склянки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
маринований
Нарізаємо халапеньйо і Фресно тонкими кружечками. Хвостики викидаємо за непотрібністю. Для того, щоб захистити руки від чаду використовуємо гумові рукавички).
маринований
Очищаємо часник і цибулю.
маринований
Нагріваємо 2 склянки оцту (5%), додаємо 2 ложки цукру, стільки ж солі, орегано, лаврушку. Нагріваємо, періодично помішуючи. Коли цукор і сіль розчиняться - даємо охолонути.
маринований
Шаткуємо цибулю і часник, додаємо до перцям.
маринований
Викладаємо перець в банку, заливаємо маринадом, розмішуємо. Запечатує до запитання.

Схожі рецепти