Маринований «пекельний» перець
(покроковий рецепт з фото)
Покроковий рецепт заготовки термоядерного перцю. Закуска для справжніх драконів.
Кількість порцій: 5
- Перець халапеньо - 10 штук
- Перець Фресно - 10 штук
- Часник - 5 зубчиків
- Цибулина - 100 грам
- Лаврушка - 2 штуки
- Мексиканський орегано - 1 Чайна ложка
- Оцет - 2 склянки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
Нарізаємо халапеньйо і Фресно тонкими кружечками. Хвостики викидаємо за непотрібністю. Для того, щоб захистити руки від чаду використовуємо гумові рукавички).
Очищаємо часник і цибулю.
Нагріваємо 2 склянки оцту (5%), додаємо 2 ложки цукру, стільки ж солі, орегано, лаврушку. Нагріваємо, періодично помішуючи. Коли цукор і сіль розчиняться - даємо охолонути.
Шаткуємо цибулю і часник, додаємо до перцям.
Викладаємо перець в банку, заливаємо маринадом, розмішуємо. Запечатує до запитання.