Рецепт Маринований перець чилі фото

Маринований перець чилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гострий перець
Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 1
Час приготування: 7 г. 0 хв.

Маринований перець чилі - це пекуча закуска для всіх любителів гостренького. Рецепт простий і швидкий. Беріть на замітку!

Опис приготування:

Гостра закуска на столі - це завжди апетитно і корисно. Тим більше взимку. Тому маринований перець чилі - обов'язкова заготівля на зиму.

  • Перець чилі - 200 грам
  • Сіль - 15 грам
  • Цукор - 5 грам
  • Вода - 200 грам
  • Оцет - 10 грам
маринований перець чилі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
маринований перець чилі - фото крок 2
В простерилізовані банки почніть укладати вимитий перець чилі, залишаючи хвостики. Взимку буде зручно виймати його саме за хвостики і є.
маринований перець чилі - фото крок 3
Заповніть банку перцем до верху.
маринований перець чилі - фото крок 4
Закип'ятіть воду і залийте окропом перець чилі в банках.
маринований перець чилі - фото крок 5
Через 10 хвилин воду злийте в каструлю, зваріть маринад - всипте сіль, цукор, влийте оцет. Доведіть до кипіння і зніміть з вогню.
маринований перець чилі - фото крок 6
Залийте перець гарячим маринадом і відразу закатати кришками.
маринований перець чилі - фото крок 7
Утепліть банки"шубою" і дайте повністю охолонути.
маринований перець чилі - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти