Маринований перець чилі
(покроковий рецепт з фото)
Маринований перець чилі - це пекуча закуска для всіх любителів гостренького. Рецепт простий і швидкий. Беріть на замітку!
Гостра закуска на столі - це завжди апетитно і корисно. Тим більше взимку. Тому маринований перець чилі - обов'язкова заготівля на зиму.
- Перець чилі - 200 грам
- Сіль - 15 грам
- Цукор - 5 грам
- Вода - 200 грам
- Оцет - 10 грам
Підготуйте інгредієнти.
В простерилізовані банки почніть укладати вимитий перець чилі, залишаючи хвостики. Взимку буде зручно виймати його саме за хвостики і є.
Заповніть банку перцем до верху.
Закип'ятіть воду і залийте окропом перець чилі в банках.
Через 10 хвилин воду злийте в каструлю, зваріть маринад - всипте сіль, цукор, влийте оцет. Доведіть до кипіння і зніміть з вогню.
Залийте перець гарячим маринадом і відразу закатати кришками.
Утепліть банки "шубою" і дайте повністю охолонути.
Смачного!