Маринований перець без закачування
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати до столу апетитну, дуже яскраву і соковиту закуску? тоді, можливо, цей рецепт маринованого перцю без закачування саме те, що вам потрібно.
Перед вами просто дивовижний рецепт маринованого перцю без закачування. Перчик виходить таким соковитим, ніжним, але при бажанні любителі гостроти можуть додати трохи пекучого перцю. Така закуска радує не тільки око, але і шлунок.
- Перець болгарський - 600-700 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Кріп - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- Часник - 6 зубчиків
- Цукор - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Вода - 1 Склянка
1. В даному випадку в рецепті маринованого перцю без закачування використовуються різнокольорові маленькі перчики, але якщо таких під рукою не виявилося, то сміливо беріть звичайні. З зеленню також можна експериментувати, додавши кінзу, базилік або навіть м'яту, наприклад.
2. На сковороді потрібно розігріти олію. Вимити перці і як слід їх обсушити. Викласти на сковороду і обсмажити з усіх боків до рум'яної. Великі перці розрізати навпіл або четвертинками.
3. По черзі обсмажуючи, скласти їх на тарілку і остудити.
4. Тепер можна перейти до маринаду. Очистити і пропустити через прес часник. Вимити і подрібнити зелень.
5. У холодну воду покласти цукор, сіль, додати оцет, часник, трохи зелені.
6. На дно чистої і вимитого банки викласти зелень (приблизно третина).
7. Приблизно половину заповнити перцем.
8. Потім знову зелень. Доповнити практично до верху перцем. Залити приготовленим маринадом.
9. Посипати зеленню. Накрити кришкою і прибрати в темне місце на ніч. Потім маринований перець без закачування в домашніх умовах можна зберігати в холодильнику і пробувати, що вийшло.