Рецепт Маринований болгарський перець в маслі фото

Маринований болгарський перець в маслі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Болгарський перець
Пісні страви
На вечерю

Маринований болгарський перець в маслі обожнюють мої гості. Сперечатися не буду - це чудове блюдо. Готується з добре визрілого перцю, нам потрібен аромат і смак стиглого плода. Спробуйте приготувати!

Маринований болгарський перець в маслі можна подати до супів, м'яса, курці, рибі, овочам. Можна використовувати для приготування піци. Дуже добре маринований болгарський перець в маслі поєднується зі смаженою картоплею. Маринований болгарський перець в маслі добре зберігається в холодильнику півроку під пластмасовою кришкою. Якщо хочете маринований болгарський перець в маслі закатати на зиму, то заливати перець потрібно киплячим маринадом і стерилізувати банки. Успіхів і приємного апетиту!

  • Перець солодкий - 10 штук
  • Часник - 100 грам
  • Оцет 9% - 100 грам
  • Цукор - -3 Ст. Ложок
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки( за смаком)
  • Вода - 60 мілілітрів
  • Масло рослинне рафіноване - 270 мілілітрів
  • Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
маринований болгарський перець в маслі - фото крок 1
Готуємо перець, моєму, обсушівая.
маринований болгарський перець в маслі - фото крок 2
Перець запікаємо 10 хвилин в духовці. Запечена перець перекладіть в миску і нехай охолоне 20 хвилин.
маринований болгарський перець в маслі - фото крок 3
Охолоджений перець почистіть від насіння і плодоніжок. Наріжте пластами по 3 см і покладіть в глибоку миску.
маринований болгарський перець в маслі - фото крок 4
Приготуйте маринад: воду поставте на плиту, додайте сіль, цукор і дайте закипіти. Додайте оцет, зробіть маленький вогонь і влийте масло. Додайте чебрець і дайте покипіти хвилинку. Потім зніміть з плити і дайте настоятися 7 хвилин.
маринований болгарський перець в маслі - фото крок 5
У банку шарами укладіть перець і порізати дрібними часник, залийте гарячим маринадом і закрийте кришкою. Перець повинен настоятися добу.
маринований болгарський перець в маслі - фото крок 6
Подати в холодному вигляді як закуску. Смачного!

Схожі рецепти