Ачік-Чучук
(покроковий рецепт з фото)
Ачік-Чучук - це традиційний узбецький салат, який подається, як правило, до плову або шашлику. Салат найпростіший: всього три інгредієнти, мінімум зусиль, і корисний смачний салат на столі!
Національний узбецький салат цікавий тим, що нічим не заправляється. Просто додається сіль. Салат трохи настоюється, щоб помідори дали сік, і подається до столу. Інгредієнти все прості і дуже корисні: помідори, перець чилі, червона цибуля і кінза. Цей салат подається до жирних м'ясних страв (до плову, шашлику), щоб трохи "розбавити" жирність основного блюда. Смачно, просто і дуже корисно!
- Помідори - 3 штуки
- Перець чилі - 1 штука
- Лук червоний - 1 штука
- Braai - 1/2 пучка
- Сіль - 1 щіпка
Помідори наріжте скибочками.
Лук - тонкими півкільцями, чилі - кружками.
Кінзу наріжте довільно.
Перемішайте всі інгредієнти. Не забудьте посолити. Дайте настоятися хвилин 10 і подайте до столу!