Рецепт Ачік-Чучук  фото

Ачік-Чучук
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Овочі , Зелень , Помідор , Гострий перець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , Корисний обід , Легка вечеря , Літні
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Ачік-Чучук - це традиційний узбецький салат, який подається, як правило, до плову або шашлику. Салат найпростіший: всього три інгредієнти, мінімум зусиль, і корисний смачний салат на столі!

Опис приготування:

Національний узбецький салат цікавий тим, що нічим не заправляється. Просто додається сіль. Салат трохи настоюється, щоб помідори дали сік, і подається до столу. Інгредієнти все прості і дуже корисні: помідори, перець чилі, червона цибуля і кінза. Цей салат подається до жирних м'ясних страв (до плову, шашлику), щоб трохи"розбавити" жирність основного блюда. Смачно, просто і дуже корисно!

  • Помідори - 3 штуки
  • Перець чилі - 1 штука
  • Лук червоний - 1 штука
  • Braai - 1/2 пучка
  • Сіль - 1 щіпка
açık - фото крок 1
Помідори наріжте скибочками.
açık - фото крок 2
Лук - тонкими півкільцями, чилі - кружками.
açık - фото крок 3
Кінзу наріжте довільно.
açık - фото крок 4
Перемішайте всі інгредієнти. Не забудьте посолити. Дайте настоятися хвилин 10 і подайте до столу!

Схожі рецепти