Проста фарбування великодніх яєць

Рецепт Проста фарбування великодніх яєць фото

Якщо ви хочете отримати на Великдень красиво пофарбовані яйця, які більше схожі на витвори мистецтва, то ось рецепт, як зробити просту забарвлення великодніх яєць, і отримати гарний результат. Яйця використовуйте білі, на них краще видно малюнок. Обов'язково щільно закручуйте панчіх навколо яйця, щоб листочки петрушки і кропу не зрушується і візе...

Читати далі

Салат з креветок з помідорами

Рецепт Салат з креветок з помідорами фото

Відмінний салат, який можна приготувати з мінімуму інгредієнтів. Смачний, корисний і ароматний, цей салат прикрасить будь-яке застілля, будь то звичайний обід або вечерю, вечірка або сімейне свято. Сьогодні я розповім вам, як приготувати салат з креветок з помідорами. Відмінний салат на всі випадки. Адже його можна приготувати і в звичайний день,...

Читати далі

Зелений часниковий соус

Рецепт Зелений часниковий соус фото

Любителям ароматних соусів сподобається мій варіант приготування зеленого часникового соусу на основі майонезу. Готується такий соус швидко і просто, а підійде в якості доповнення до будь-якої страви. Часниковий соус - відмінне доповнення до м'ясних і рибних страв, його я також використовую для приготування бутербродів і різних закусок. Готується...

Читати далі

Гремолатою

Рецепт Гремолатою фото

Класичний варіант добавки до м'яса, салат, пасті хочу показати вам і запропонувати спробувати. Перед вами простий варіант, як приготувати гремолату в домашніх умовах всього за 10 хвилин. Традиційна італійська гремолатою складається всього з трьох інгредієнтів - часнику, петрушки і цедри лимона. В результаті ми виходить нереально ароматну суміш, я...

Читати далі

Маринована петрушка

Рецепт Маринована петрушка фото

Впевнена, мариновану петрушку готують не багато, але також впевнена, що вона сподобається абсолютно всім. Таку петрушку можна подавати в якості закуски до м'яса або додавати в салати. Маринована петрушка виходить просто неймовірно ароматною і смачною. З нею у вас точно вийде взимку відчути яскраве і соковите літо. Таку петрушку я додаю в різні ов...

Читати далі

Креветки часниковому соусі

Рецепт Креветки часниковому соусі фото

У кожного є своє улюблене коронна страва! Пропоную Вам рецепт своєї улюбленої закуски з креветок в часниковому соусі. Пригощайтеся! Таким способом можна приготувати свіжі і морожені креветки. У першому випадку їх потрібно розморозити при кімнатній температурі. Оскільки морепродукти дуже швидко готуються, не пропустіть момент і зніміть з вогню, що...

Читати далі

Яловичина по-осетинською

Рецепт Яловичина по-осетинською фото

Це ароматна, гостра і дуже смачна холодна закуска. Готується вона дуже швидко, але найдовше - це очікування, поки яловичина вбере в себе аромати. М'ясо по-осетинською приготувати вдома дуже легко. Ви можете замінити яловичину бараниною або куркою. Кінзу можна ні чим замінити, бо вона надає саме той смак, який і потрібен цій закусці. Часник краще ...

Читати далі

Оссобуко з гомілки індички

Рецепт Оссобуко з гомілки індички фото

Класичне оссобуко готують з телячої гомілки. Але, якщо такої немає, ніщо не заважає приготувати оссобуко, наприклад, з гомілки індички! В результаті отримаємо соковите ароматне і дуже смачна страва! Кругляши м'яса на кістці обсмажують до рум'яної скоринки і потім гасять при невисокій температурі, часто в духовці, з овочами і томатної пасати. Я пр...

Читати далі

Домашні фрикадельки

Рецепт Домашні фрикадельки фото

М'ясні кульки відмінно підходять до будь-якого гарніру. Можете зробити їх з курячого, свинячого або яловичого фаршу, а також змішати кілька видів. Розповім, як приготувати домашні фрикадельки. Фрикадельки можна зробити і відправити в морозилку сирими, а при необхідності приготувати. Їх можна запекти або обсмажити, а також протушкувати в томатному...

Читати далі

Яловичий рулет

Рецепт Яловичий рулет фото

Рулети з м'яса - це відмінне і універсальне блюдо. Такий можна подавати в якості основного гарячого або як холодну закуску. Для вас рецепт, як приготувати яловичий рулет. Цей варіант приготування доступний в будь-який час року. Основа начинки - це петрушка, часник, горіхи і сир. З цих інгредієнтів готують пасту, потім викладають її в один шар на ...

Читати далі

Хот-дог «Текс Мекс»

Рецепт Хот-дог «Текс Мекс» фото

Хот-дог "Текс Мекс" - це приготований відкритий хот дог на грилі з великою кількістю зелені і начинки. Даний хот дог привернув своєю незвичністю. У ньому основну роль грає варена кукурудза. Оригінальний хот дог "Текс Мекс" готовий. Дане блюдо - це, швидше, мексиканська інтерпретація американської кухні. Блюдо відноситься до південно-американської...

Читати далі

М'ясо, запечене в духовці

Рецепт М'ясо, запечене в духовці фото

Шукаєте варіант гарячого страви на обід, вечерю або святковий стіл? Тоді зверніть увагу на цей чудовий спосіб, як приготувати м'ясо, запечене в духовці. Воно виходить соковитим і ароматним. Якщо ви вирішили запекти м'ясо, то рекомендую замаринувати його заздалегідь, щоб воно як слід просочилося. Що стосується спецій, то тут ви можете використовув...

Читати далі

Свинина в горщику

Рецепт Свинина в горщику фото

Відмінний рецепт для швидкого, але смачного і ситного сімейної вечері. Готувати свинину в горщиках дуже легко і просто, а ніжне, ароматне, з кисло-солодким смаком м'ясо сподобається всім домочадцям. М'ясо приготоване в горщиках - це завжди смачно, швидко і ситно. Сьогодні я пропоную вам рецепт приготування свинини в горщику. Рецепт простий і приг...

Читати далі

Тарт з грибами і шинкою

Рецепт Тарт з грибами і шинкою фото

Тарт з грибами і шинкою - відмінна випічка. Хрустке листкове тісто ідеально поєднується з начинкою з ароматної шинки, грибами, петрушкою і ніжними вершками. Пиріг невигадливий, але дуже смачний. Тарт з грибами і шинкою готується за лічені хвилини. М'який вершковий смак омлету з грибами, великою кількістю зелені, і ароматною шинкою роблять цю випі...

Читати далі

Cous «тартар» з йогурту

Рецепт Cous «тартар» з йогурту фото

Тартар - один з найбільш універсальних соусів. І тут я розповім, як приготувати соус "Тартар" з йогурту. Він підходить до рибних, м'ясних страв, а також до страв з м'яса птиці. Загалом - універсальний! Одна з варіацій соусу "Тартар" на основі йогурту передбачає додавання кунжутного насіння. Попередньо їх потрібно обсмажити на сковороді без масла ...

Читати далі