Рецепт Яловичий рулет фото

Яловичий рулет
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Молочні продукти , Сир , Зелень , Яловичина , Часник , Петрушка , Пармезан
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Сімейна вечеря
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 5 хв.

Рулети з м'яса - це відмінне і універсальне блюдо. Такий можна подавати в якості основного гарячого або як холодну закуску. Для вас рецепт, як приготувати яловичий рулет.

Опис приготування:

Цей варіант приготування доступний в будь-який час року. Основа начинки - це петрушка, часник, горіхи і сир. З цих інгредієнтів готують пасту, потім викладають її в один шар на м'ясо, додають бекон і загортають рулет. Спершу рулет обсмажують, а потім запікають до готовності в духовці. Подавайте рулет теплим або холодним.

  • Петрушка - 1 пучок (великий)
  • Грецькі горіхи - 0, 5 склянки
  • Пармезан - 30 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
  • Оливкова олія - 1/4 склянки
  • Бекон - 230 грам
  • Яловичина - 600-750 грам
яловичий рулет - фото крок 1
1. Вимийте м'ясо, витріть його серветками. Застелите м'ясо плівкою і відбийте його (близько 1-1, 5 см в товщину). У чашу комбайна викладіть петрушку, горіхи, сир, часник, щіпку солі, перцю і збийте до однорідної пасти, потім повільно вливайте олію і продовжуйте збивати.
яловичий рулет - фото крок 2
2. Наріжте бекон скибочками і обсмажте його до напівготовності. Викладіть відбите м'ясо, змастіть його шаром пасти з петрушки (песто), викладіть скибочки бекону поперек волокон.
яловичий рулет - фото крок 3
3. Руками або за допомогою плівки скрутіть щільний рулетик, починаючи від довгого краю.
яловичий рулет - фото крок 4
4. Обвяжіте м'ясо натуральної ниткою, щоб зберегти форму рулету.
яловичий рулет - фото крок 5
5. Розігрійте жир, що залишився після обсмажуючи бекону, викладіть рулет і обсмажуйте його до утворення рум'яної скоринки, регулярно перевертаючи.
яловичий рулет - фото крок 6
6. Викладіть рулет у форму з сіткою, щоб під час приготування жир стікав і не вбирався назад в рулет, відправте його в розігрітий до 170 градусів духовку на 20-25 хвилин. Дістаньте м'ясо і залиште його на 10 хвилин в спокої.
яловичий рулет - фото крок 7
7. Наріжте рулет невеликими шматочками і подавайте відразу або охолодіть рулет і подавайте в якості холодної закуски.

Схожі рецепти