Рецепт Яловичий рулет зі шпинатом і сиром фото

Яловичий рулет зі шпинатом і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Молочні продукти , Сир , Яловичина , Шпинат
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Якщо вам рулети з м'яса вже приїлися, думаю, що ви не пробували цей. Робиться він не з курячого м'яса, а з яловичини. Розповім про те, як приготувати яловичий рулет зі шпинатом і сиром.

Опис приготування:

Рулет можна подавати теплим або вже холодним. Ви можете це зробити заздалегідь і зберігайте в холодильнику, а перед подачею на стіл наріжте тонкими шматочками. Використовуйте саме суміш декількох сирів, щоб страва була більш цікаве за смаком. Замість шпинату можете додати іншу зелень.

  • Паша - 800-900 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Часниковий порошок - За смаком
  • Rikotta - 1 Склянка
  • Моцарелла - 200 грам
  • Пармезан - 90 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Шпинат - 150 грам
яловичий рулет зі шпинатом і сиром - фото крок 1
1. Вимийте пашину і гострим ножем розріжте шматочок, щоб волокна були по вертикалі, відкрийте м'ясо, немов книжку.
яловичий рулет зі шпинатом і сиром - фото крок 2
2. Відбийте м'ясо, потім приправити сіллю і poperčite, посипте трохи часниковим порошком.
яловичий рулет зі шпинатом і сиром - фото крок 3
3. Шпинат викладіть в миску і відправте в мікрохвильову піч на пару хвилин, видавіть з нього зайву рідину, наріжте дрібно.
яловичий рулет зі шпинатом і сиром - фото крок 4
4. У мисці змішайте всі види сиру, шпинат, яйця, сіль і перець, 0, 5 чайних ложки часникового порошку.
яловичий рулет зі шпинатом і сиром - фото крок 5
5. Викладіть начинку на м'ясо, відступаючи від краю, потім скрутіть м'ясо рулетом.
яловичий рулет зі шпинатом і сиром - фото крок 6
6. Зв'яжіть м'ясо натуральної ниткою, щоб рулет під час запікання тримав форму.
яловичий рулет зі шпинатом і сиром - фото крок 7
7. Натріть м'ясо оливковою олією, викладіть його на деко з фольгою і відправте в розігріту до 210 градусів духовку на 30-40 хвилин. Трохи збільшіть температуру і запікайте ще 3-5 хвилин.
яловичий рулет зі шпинатом і сиром - фото крок 8
8. Дістаньте рулет з духовки і викладіть на обробну дошку, накрийте його фольгою і залиште на 15 хвилин. Готовий рулет можете відразу подавати або остудіть і відправте в холодильник.

Схожі рецепти