Яловичий рулет зі шпинатом і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам рулети з м'яса вже приїлися, думаю, що ви не пробували цей. Робиться він не з курячого м'яса, а з яловичини. Розповім про те, як приготувати яловичий рулет зі шпинатом і сиром.
Рулет можна подавати теплим або вже холодним. Ви можете це зробити заздалегідь і зберігайте в холодильнику, а перед подачею на стіл наріжте тонкими шматочками. Використовуйте саме суміш декількох сирів, щоб страва була більш цікаве за смаком. Замість шпинату можете додати іншу зелень.
- Паша - 800-900 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Часниковий порошок - За смаком
- Rikotta - 1 Склянка
- Моцарелла - 200 грам
- Пармезан - 90 грам
- Яйця - 1 штука
- Шпинат - 150 грам
1. Вимийте пашину і гострим ножем розріжте шматочок, щоб волокна були по вертикалі, відкрийте м'ясо, немов книжку.
2. Відбийте м'ясо, потім приправити сіллю і poperčite, посипте трохи часниковим порошком.
3. Шпинат викладіть в миску і відправте в мікрохвильову піч на пару хвилин, видавіть з нього зайву рідину, наріжте дрібно.
4. У мисці змішайте всі види сиру, шпинат, яйця, сіль і перець, 0, 5 чайних ложки часникового порошку.
5. Викладіть начинку на м'ясо, відступаючи від краю, потім скрутіть м'ясо рулетом.
6. Зв'яжіть м'ясо натуральної ниткою, щоб рулет під час запікання тримав форму.
7. Натріть м'ясо оливковою олією, викладіть його на деко з фольгою і відправте в розігріту до 210 градусів духовку на 30-40 хвилин. Трохи збільшіть температуру і запікайте ще 3-5 хвилин.
8. Дістаньте рулет з духовки і викладіть на обробну дошку, накрийте його фольгою і залиште на 15 хвилин. Готовий рулет можете відразу подавати або остудіть і відправте в холодильник.