Рецепт Яловичий рулет з курячої грудкою фото

Яловичий рулет з курячої грудкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Птах, Курка, Фарш, Куряча грудка
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рулети

Смачний і соковитий рулет, в якому чудово поєднуються яловичий фарш і куряча грудка, яка при такому приготуванні залишається соковитою. Пригощайтеся!

Відмінний рулет, який підійде не тільки для смачного обіду або вечері вдома, але і прекрасно буде виглядати на святковому столі. Манку ви можете замінити на панірувальні сухарі, а гірчицю - на ваш смак. Для того щоб низ у рулету не прилип до фользі і не пригоріла, поставте його в іншу форму велику за обсягом з невеликою кількістю води. Після того як звільніть рулет від фольги, можете змастити верх майонезом або сметаною і посипати тертим сиром. Смачного!

  • Фарш яловичий - 500 грам
  • Куряча грудка - 250 грам
  • Манна крупа - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Цибуля зелена - 1 пучок (невеликий )
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
яловичий рулет з курячої грудкою - фото крок 1
Складові.
яловичий рулет з курячої грудкою - фото крок 2
Змішайте в чаші фарш, яйце, манну крупу, гірчицю, подрібнений часник, спеції і сіль. Перемішайте до однорідності і відбийте фарш.
яловичий рулет з курячої грудкою - фото крок 3
Застелите форму фольгою, змастіть рослинною олією і покладіть половину фаршу. Вставте на піклування posolennuû Grudka, надавши їй форму прямокутника.
яловичий рулет з курячої грудкою - фото крок 4
Покладіть зверху залишився фарш, розрівняйте, закриваючи грудку.
яловичий рулет з курячої грудкою - фото крок 5
Загорніть щільно рулет у фольгу, запікайте в гарячій духовку при t = 200 приблизно 30 хвилин. Потім розкрийте верх від фольги і тримайте в духовці ще 10 хвилин для корочки.
яловичий рулет з курячої грудкою - фото крок 6
Виймаємо з духовки, даємо постояти 10-15 хвилин і подаємо.
яловичий рулет з курячої грудкою - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти