Яловичий рулет з курячої грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і соковитий рулет, в якому чудово поєднуються яловичий фарш і куряча грудка, яка при такому приготуванні залишається соковитою. Пригощайтеся!
Відмінний рулет, який підійде не тільки для смачного обіду або вечері вдома, але і прекрасно буде виглядати на святковому столі. Манку ви можете замінити на панірувальні сухарі, а гірчицю - на ваш смак. Для того щоб низ у рулету не прилип до фользі і не пригоріла, поставте його в іншу форму велику за обсягом з невеликою кількістю води. Після того як звільніть рулет від фольги, можете змастити верх майонезом або сметаною і посипати тертим сиром. Смачного!
- Фарш яловичий - 500 грам
- Куряча грудка - 250 грам
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Куряче яйце - 1 штука
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Цибуля зелена - 1 пучок (невеликий )
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Складові.
Змішайте в чаші фарш, яйце, манну крупу, гірчицю, подрібнений часник, спеції і сіль. Перемішайте до однорідності і відбийте фарш.
Застелите форму фольгою, змастіть рослинною олією і покладіть половину фаршу. Вставте на піклування posolennuû Grudka, надавши їй форму прямокутника.
Покладіть зверху залишився фарш, розрівняйте, закриваючи грудку.
Загорніть щільно рулет у фольгу, запікайте в гарячій духовку при t = 200 приблизно 30 хвилин. Потім розкрийте верх від фольги і тримайте в духовці ще 10 хвилин для корочки.
Виймаємо з духовки, даємо постояти 10-15 хвилин і подаємо.
Смачного!