Рецепт Салат з відвареної курячої грудкою фото

Салат з відвареної курячої грудкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Ананас , Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Салат з відвареної курячої грудкою можна подавати як самостійне блюдо. Але завдяки кремовою консистенції ви зможете намазувати його на тости або покласти в булочку, щоб взяти з собою на обід.

Опис приготування:

Цей салат підходить для тих, хто любить легку, але в той же час ситну їжу. Консистенція у салату буде ще ніжніше, якщо ви не пошкодуєте заправки. Обов'язково дайте салату постояти в холодильнику пару годин. Щоб дізнатися, як приготувати салат з відвареної курячої грудкою, прочитайте цей рецепт.

  • Грудка куряча - 2 штуки
  • Селера - 1 штука
  • Ананаси консервовані - 200 грам
  • Каррі - 1 Чайна ложка
  • Майонез - 125 грам
  • Вершки жирні - 125 грам
салат з відвареної курячої грудкою - фото крок 1
Курячі грудки зачистите від плівок і вимийте під проточною водою. У каструлю налийте воду, доведіть її на плиті до кипіння. Відваріть в воді грудку до готовності протягом півгодини.
салат з відвареної курячої грудкою - фото крок 2
Поки вариться грудка, приготуйте заправку для салату. Для цього змішайте майонез і жирні вершки. Додайте сіль і каррі. Ретельно перемішайте інгредієнти.
салат з відвареної курячої грудкою - фото крок 3
Очистіть корінь селери, натріть його на тертці. Курячі грудки остудіть і наріжте кубиками або розірвіть руками на волокна. Відкрийте банку консервованих ананасів, злийте рідину і поріжте фрукти при необхідності на дрібні шматочки.
салат з відвареної курячої грудкою - фото крок 4
Перекладіть всі підготовлені інгредієнти в миску, додайте заправку, ретельно все перемішайте. Поставте салат в холодильник, щоб він встиг настоятися. Подавайте зі свіжим хлібом або тостами.

Схожі рецепти