Салат з відвареної курячої грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Салат з відвареної курячої грудкою можна подавати як самостійне блюдо. Але завдяки кремовою консистенції ви зможете намазувати його на тости або покласти в булочку, щоб взяти з собою на обід.
Цей салат підходить для тих, хто любить легку, але в той же час ситну їжу. Консистенція у салату буде ще ніжніше, якщо ви не пошкодуєте заправки. Обов'язково дайте салату постояти в холодильнику пару годин. Щоб дізнатися, як приготувати салат з відвареної курячої грудкою, прочитайте цей рецепт.
- Грудка куряча - 2 штуки
- Селера - 1 штука
- Ананаси консервовані - 200 грам
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Майонез - 125 грам
- Вершки жирні - 125 грам
Курячі грудки зачистите від плівок і вимийте під проточною водою. У каструлю налийте воду, доведіть її на плиті до кипіння. Відваріть в воді грудку до готовності протягом півгодини.
Поки вариться грудка, приготуйте заправку для салату. Для цього змішайте майонез і жирні вершки. Додайте сіль і каррі. Ретельно перемішайте інгредієнти.
Очистіть корінь селери, натріть його на тертці. Курячі грудки остудіть і наріжте кубиками або розірвіть руками на волокна. Відкрийте банку консервованих ананасів, злийте рідину і поріжте фрукти при необхідності на дрібні шматочки.
Перекладіть всі підготовлені інгредієнти в миску, додайте заправку, ретельно все перемішайте. Поставте салат в холодильник, щоб він встиг настоятися. Подавайте зі свіжим хлібом або тостами.