Салат з відвареної грудкою
(покроковий рецепт з фото)
До обіду дуже хороші як перші страви, другі страви, так і салати. Наш представлений рецепт салату з відвареної грудкою дуже просто приготувати, а виходить він ситним і смачним.
Як зробити салат з відвареної грудкою смачним і корисним, це додати до нього не тільки суміш свіжих овочів, але також і приправити страву різноманітними приправами і травами, звичайно ж, по бажанню. Салатик підійде до столу як взимку, так і влітку. Готуємо і пробуємо!
- Грудка куряча - 1 штука
- Помідори свіжі - 2 штуки
- Болгарський перець - 2 штуки
- Червона цибуля - 1 штука
- Майонез - За смаком (можна використовувати сметану)
- Сіль - За смаком
Салатик припаде до смаку любителям перекусити. Рецепт салату з відвареної грудкою з фото:
1. Щоб почати робити салат нам необхідно зварити курячу грудку. У каструлю наливаємо воду, щоб повністю покривала курячу грудку, солимо за смаком і ставимо на вогонь на 20-30 хвилин. Коли вона свариться необхідно її остудити.
1. Щоб почати робити салат нам необхідно зварити курячу грудку. У каструлю наливаємо воду, щоб повністю покривала курячу грудку, солимо за смаком і ставимо на вогонь на 20-30 хвилин. Коли вона свариться необхідно її остудити.
2. Обробляє курячу грудку по волокнам і викладаємо в чашку.
3. Очищаємо і моєму цибулю, щоб він не гірчить, обдаємо його окропом. Нарізаємо цибулю півкільцями і додаємо до грудях.
4. Промиваємо перець і також нарізаємо його півкільцями. Додаємо до салату.
5. Помідори, помиті і очищені, нарізаємо шматочками і теж додаємо до нашого салату.
6. Заправляємо салат майонезом, якщо ви любите більше сметану, то можете заправити сметаною, змішаної навпіл з майонезом. Солимо і перемішуємо наш салатик.
7. Готову страву викладаємо на тарілку і прикрашаємо. Простий і швидкий салатик готовий!