Неаполітанський яловичий рулет
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування неаполітанського яловичого рулету з овочами і яйцем.
Неаполітанська кухня відома простотою інгредієнтів, використовуваних в стравах, які в той же час дуже поживні. Неаполітанський мяной рулет - це дуже смачне і яскраво виглядає блюдо. Неаполітанський рулет можна придушити, як гарячим, так і холодним.
- Свинячий фарш - 400 грам
- Фарш із яловичини - 400 грам
- Червоний солодкий перець - 1/2 штуки
- Селера - 2 штуки
- Пармезан - 150 грам
- Čerstvyj хліб - 2 штуки (без скоринки )
- Молоко - 1/2 склянки
- Петрушка - 3 Ст. Ложки
- Яйця - 8 штук
- Бекон - 50 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Базилік - 1 Ст. Ложка
- Орегано - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - - За смаком
1. 6 яєць варити в киплячій воді 10 хвилин. Очистити від шкаралупи. Покласти в дуже холодну воду приблизно на 1 хвилину перед очищенням. Деко вистелити пергаментним папером. Дрібно нарізати селеру, петрушку, базилік і орегано. Перець очистити від насіння і дрібно нарізати. Пармезан натерти на тертці. Черствий хліб розламати на дрібні шматочки. Замочити в молоці на 15 хвилин. Розігріти духовку до температури 170 градусів.
2. Покласти яловичий фарш, свинячий фарш, солодкий перець, селера, петрушку, і пармезан 2 сирих яйця у велику ємність і заважати протягом декількох хвилин, поки все інгредієнти не будуть добре перемішані. Додати замочений в молоці хліб, оливкова олія, базилік, орегано, сіль і перець і ще раз добре перемішати руками. Половину суміші викласти в форму для запікання, зверху викласти яйця, на яйця викласти залишилася суміш. Поставити в розігріту духовку на 1 час. Дістати неаполітанський рулет з духовки і обережно злити жир. Бекон нарізати дрібними смужками і викласти зверху на м'ясний рулет і поставити назад в духовку ще на 30 хвилин.
3. Дістати м'ясний рулет з духовки і ще раз злити жир. Поставити на гриль на хвилину.
4. Дати постояти 15 хвилин. Якщо Ви хочете подати його холодним, дати рулету охолонути близько години. Неаполітанський рулет може зберігатися в холодильнику 1 день, перед подачею на стіл дістати його за 30 хвилин з холодильника, щоб він був кімнатної температури.