Рецепт Неаполітанський яловичий рулет фото

Неаполітанський яловичий рулет
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Рецепт приготування неаполітанського яловичого рулету з овочами і яйцем.

Опис приготування:

Неаполітанська кухня відома простотою інгредієнтів, використовуваних в стравах, які в той же час дуже поживні. Неаполітанський мяной рулет - це дуже смачне і яскраво виглядає блюдо. Неаполітанський рулет можна придушити, як гарячим, так і холодним.

  • Свинячий фарш - 400 грам
  • Фарш із яловичини - 400 грам
  • Червоний солодкий перець - 1/2 штуки
  • Селера - 2 штуки
  • Пармезан - 150 грам
  • Čerstvyj хліб - 2 штуки (без скоринки )
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Петрушка - 3 Ст. Ложки
  • Яйця - 8 штук
  • Бекон - 50 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Базилік - 1 Ст. Ложка
  • Орегано - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - - За смаком
неаполітанський яловичий рулет - фото крок 1
1. 6 яєць варити в киплячій воді 10 хвилин. Очистити від шкаралупи. Покласти в дуже холодну воду приблизно на 1 хвилину перед очищенням. Деко вистелити пергаментним папером. Дрібно нарізати селеру, петрушку, базилік і орегано. Перець очистити від насіння і дрібно нарізати. Пармезан натерти на тертці. Черствий хліб розламати на дрібні шматочки. Замочити в молоці на 15 хвилин. Розігріти духовку до температури 170 градусів.
неаполітанський яловичий рулет - фото крок 2
2. Покласти яловичий фарш, свинячий фарш, солодкий перець, селера, петрушку, і пармезан 2 сирих яйця у велику ємність і заважати протягом декількох хвилин, поки все інгредієнти не будуть добре перемішані. Додати замочений в молоці хліб, оливкова олія, базилік, орегано, сіль і перець і ще раз добре перемішати руками. Половину суміші викласти в форму для запікання, зверху викласти яйця, на яйця викласти залишилася суміш. Поставити в розігріту духовку на 1 час. Дістати неаполітанський рулет з духовки і обережно злити жир. Бекон нарізати дрібними смужками і викласти зверху на м'ясний рулет і поставити назад в духовку ще на 30 хвилин.
неаполітанський яловичий рулет - фото крок 3
3. Дістати м'ясний рулет з духовки і ще раз злити жир. Поставити на гриль на хвилину.
неаполітанський яловичий рулет - фото крок 4
4. Дати постояти 15 хвилин. Якщо Ви хочете подати його холодним, дати рулету охолонути близько години. Неаполітанський рулет може зберігатися в холодильнику 1 день, перед подачею на стіл дістати його за 30 хвилин з холодильника, щоб він був кімнатної температури.

Схожі рецепти