Рецепт Салат «неаполітанський» фото

Салат «неаполітанський»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Шинка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.

На будь-якому святковому столі неодмінно повинні бути салати з м'ясом. А спробувавши цей соковитий, пікантний салат, ви не утримаєтеся, щоб не попросити добавки. Салат ситний і в той же час легкий.

Опис приготування:

Завдяки яскравому смаку і насиченості, салат не залишить вас голодними. Цей ошатний і яскравий салат обов'язково стане прикрасою вашого столу і залишить найприємніші спогади. Це смачно, соковитий, красиво і апетитно! Хочу з вами поділитися рецептом як приготувати салат"Неаполітанський" .

  • Яловичина - 300 грам (відварна або запечена)
  • Шинка - 150 грам
  • Сир - 100 грам
  • Огірок - 2 штуки (свіжий)
  • Кріп - 1 пучок
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Морква - 2 штуки (відварна)
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Зелена цибуля - 1 пучок
салат
Підготуйте інгредієнти.
салат
М'ясо, шинку і сир наріжте кубиками. Відварену моркву і огірок наріжте соломкою.
салат
З'єднайте всі інгредієнти в салатник.
салат
Дрібно наріжте кріп і зелену цибулю. Додайте в салатник.
салат
Змішайте сметану з соком лимона.
салат
Розкладіть салат порційно. Зверху викладіть по ложці сметанному соусі.
салат
Салат можна перемішати з соусом і подавати у великому салатнику, або порційні.
Смачного!

Схожі рецепти