Салат «неаполітанський»
(покроковий рецепт з фото)
На будь-якому святковому столі неодмінно повинні бути салати з м'ясом. А спробувавши цей соковитий, пікантний салат, ви не утримаєтеся, щоб не попросити добавки. Салат ситний і в той же час легкий.
Завдяки яскравому смаку і насиченості, салат не залишить вас голодними. Цей ошатний і яскравий салат обов'язково стане прикрасою вашого столу і залишить найприємніші спогади. Це смачно, соковитий, красиво і апетитно! Хочу з вами поділитися рецептом як приготувати салат "неаполітанський" .
- Яловичина - 300 грам (відварна або запечена)
- Шинка - 150 грам
- Сир - 100 грам
- Огірок - 2 штуки (свіжий)
- Кріп - 1 пучок
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Морква - 2 штуки (відварна)
- Лимон - 0.5 штуки
- Сіль - За смаком
- Зелена цибуля - 1 пучок
Підготуйте інгредієнти.
М'ясо, шинку і сир наріжте кубиками. Відварену моркву і огірок наріжте соломкою.
З'єднайте всі інгредієнти в салатник.
Дрібно наріжте кріп і зелену цибулю. Додайте в салатник.
Змішайте сметану з соком лимона.
Розкладіть салат порційно. Зверху викладіть по ложці сметанному соусі.
Салат можна перемішати з соусом і подавати у великому салатнику, або порційні.
Смачного!
Смачного!