Рецепт Неаполітанський маннік «Мильяччо» фото

Неаполітанський маннік «Мильяччо»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Яйця , Крупи , Молоко , Манька
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Солодке , Манник
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Мільяччо - традиційний неаполітанський десерт. Цікавий цей маннік тим, що готується без борошна, тому і виходить дуже-дуже ніжним! стало цікаво? Заходьте і дивіться рецепт!

Опис приготування:

Кокосове масло сміливо замінюйте вершковим! Також цілком можете додати в тісто родзинки, інші сухофрукти або горіхи!

  • Манна крупа - 200 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Rikotta - 250 грам
  • Куряче яйце - 4 штуки
  • Цукор - 200 грам
  • Масло кокосове - 40 грам
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Ванілін - 1 грам
  • Сіль - 1 щіпка
неаполітанський маннік
1. Молоко, воду, цедру і кокосове масло в каструльці доведіть до кипіння, цедру видаліть, додайте манну крупу. Добре перемішайте і охолодіть.
неаполітанський маннік
2. Яйця збийте з цукром, ваніліном і сіллю.
неаполітанський маннік
3. Додайте рикотту, манну масу.
неаполітанський маннік
4. Все добре збийте міксером.
неаполітанський маннік
5. Форму змастіть маслом і посипте манкою.
неаполітанський маннік
6. Вилийте тісто.
неаполітанський маннік
7. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 50 хвилин.
неаполітанський маннік
8. Перед подачею посипте цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти