Рецепт Яловичий рулет в духовці фото

Яловичий рулет в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Фарш
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рулети

Дуже простий рецепт, який кожна господиня приготує швидко і без проблем - смачний м'ясний рулет з начинкою зі шпинату. Дізнайтеся, як приготувати рулет, який припаде до смаку всій родині!

Такий м'ясний рулет з начинкою - прекрасне ситне блюдо для недільного сімейного вечері або обіду. Порція розрахована на двох або чотирьох - з будь-яким гарніром, наприклад, запеченою картоплею.

  • Фарш із яловичини - 300 грам
  • Яйця - 2 штуки(1 яйце - в фарш, 1 - на омлет для начинки)
  • Шпинат - 2 пучка
  • Хліб - 3 скибочки
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Сухарі паніровочні - 3 Ст. Ложки
  • Пармезан тертий - 2 Ст. Ложки
  • Ковбаса копчена - 100 грам
  • Сир копчений - 150 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
яловичий рулет в духовці - фото крок 1
Спочатку приготуйте шпинат: відваріть свіжі або заморожені листя в підсоленій киплячій воді (3-4 хвилини), відіжміть і дайте охолонути. Потім приготуйте омлет з 1-го яйця, обсмажте на оливковій олії і наріжте смужками. У велику миску покладіть яловичий фарш, тертий пармезан, щіпку солі, чорний перець, яйце і скибочки хліба, попередньо замочених в молоці і віджатого. Добре перемішайте фарш руками.
яловичий рулет в духовці - фото крок 2
Викладіть фарш на лист фольги і надайте форму прямокутного пласта. Зверху покладіть скибочки ковбаси, потім скибочки копченого сиру.
яловичий рулет в духовці - фото крок 3
На сир викладіть шпинат і омлет.
яловичий рулет в духовці - фото крок 4
Сформуйте щільний рулет, перевірте, щоб ніде не залишилося просвітів. Присипте рулет панірувальними сухарями.
яловичий рулет в духовці - фото крок 5
Перенесіть на деко, зверху аспределіте шматочки вершкового масла.
яловичий рулет в духовці - фото крок 6
Запікайте м'ясний рулет в заздалегідь розігрітій духовці до золотистої скоринки. Готовому рулету дайте трохи охолонути, потім наріжте і подавайте на стіл. Смачного!

Схожі рецепти