Яловичий рулет в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий рецепт, який кожна господиня приготує швидко і без проблем - смачний м'ясний рулет з начинкою зі шпинату. Дізнайтеся, як приготувати рулет, який припаде до смаку всій родині!
Такий м'ясний рулет з начинкою - прекрасне ситне блюдо для недільного сімейного вечері або обіду. Порція розрахована на двох або чотирьох - з будь-яким гарніром, наприклад, запеченою картоплею.
- Фарш із яловичини - 300 грам
- Яйця - 2 штуки(1 яйце - в фарш, 1 - на омлет для начинки)
- Шпинат - 2 пучка
- Хліб - 3 скибочки
- Молоко - 50 мілілітрів
- Сухарі паніровочні - 3 Ст. Ложки
- Пармезан тертий - 2 Ст. Ложки
- Ковбаса копчена - 100 грам
- Сир копчений - 150 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Спочатку приготуйте шпинат: відваріть свіжі або заморожені листя в підсоленій киплячій воді (3-4 хвилини), відіжміть і дайте охолонути. Потім приготуйте омлет з 1-го яйця, обсмажте на оливковій олії і наріжте смужками. У велику миску покладіть яловичий фарш, тертий пармезан, щіпку солі, чорний перець, яйце і скибочки хліба, попередньо замочених в молоці і віджатого. Добре перемішайте фарш руками.
Викладіть фарш на лист фольги і надайте форму прямокутного пласта. Зверху покладіть скибочки ковбаси, потім скибочки копченого сиру.
На сир викладіть шпинат і омлет.
Сформуйте щільний рулет, перевірте, щоб ніде не залишилося просвітів. Присипте рулет панірувальними сухарями.
Перенесіть на деко, зверху аспределіте шматочки вершкового масла.
Запікайте м'ясний рулет в заздалегідь розігрітій духовці до золотистої скоринки. Готовому рулету дайте трохи охолонути, потім наріжте і подавайте на стіл. Смачного!