Яловичина по-осетинською
(покроковий рецепт з фото)
Це ароматна, гостра і дуже смачна холодна закуска. Готується вона дуже швидко, але найдовше - це очікування, поки яловичина вбере в себе аромати.
М'ясо по-осетинською приготувати вдома дуже легко. Ви можете замінити яловичину бараниною або куркою. Кінзу можна ні чим замінити, бо вона надає саме той смак, який і потрібен цій закусці. Часник краще порізати. При нарізці часник віддає страві аромат і гостроту, а не гіркоту, як при видавлюванні його через прес. Якщо не можна гостре, то аджику можна замінити на паприку. Сметану краще брати густу і не кислу або замініть її на густим йогуртом. Обов'язково дайте настоятися не менше 2 годин до подачі. За цей час м'ясо вбере в себе смаки і аромати сметани, спеції і зелені. Смачного!
- Яловичина - 300 грам (варена)
- Крем 25% - 300 грам (густа, не кислий)
- Аджика - 1 Чайна ложка (суха)
- Часник - 2 зубчики (середні)
- Braai - 1 пучок (середній)
- Петрушка - 1 пучок (середній)
- Сіль - За смаком
Складові.
Яловичину наріжте на невеликі кубики.
Посипте м'ясо аджикою і перемішайте.
Kinzu, петрушку і часник дрібно поріжте.
Все змішайте.
Додайте сметану, перемішайте і поставте в холодильник, щоб закуска настоялась протягом 2 годин.
Смачного!