Рецепт Яловичина по-осетинською фото

Яловичина по-осетинською
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Осетинська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Зелень , Яловичина , Петрушка
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На святковий стіл
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 15 хв.

Це ароматна, гостра і дуже смачна холодна закуска. Готується вона дуже швидко, але найдовше - це очікування, поки яловичина вбере в себе аромати.

Опис приготування:

М'ясо по-осетинською приготувати вдома дуже легко. Ви можете замінити яловичину бараниною або куркою. Кінзу можна ні чим замінити, бо вона надає саме той смак, який і потрібен цій закусці. Часник краще порізати. При нарізці часник віддає страві аромат і гостроту, а не гіркоту, як при видавлюванні його через прес. Якщо не можна гостре, то аджику можна замінити на паприку. Сметану краще брати густу і не кислу або замініть її на густим йогуртом. Обов'язково дайте настоятися не менше 2 годин до подачі. За цей час м'ясо вбере в себе смаки і аромати сметани, спеції і зелені. Смачного!

  • Яловичина - 300 грам (варена)
  • Крем 25% - 300 грам (густа, не кислий)
  • Аджика - 1 Чайна ложка (суха)
  • Часник - 2 зубчики (середні)
  • Braai - 1 пучок (середній)
  • Петрушка - 1 пучок (середній)
  • Сіль - За смаком
яловичина по-осетинською - фото крок 1
Складові.
яловичина по-осетинською - фото крок 2
Яловичину наріжте на невеликі кубики.
яловичина по-осетинською - фото крок 3
Посипте м'ясо аджикою і перемішайте.
яловичина по-осетинською - фото крок 4
Kinzu, петрушку і часник дрібно поріжте.
яловичина по-осетинською - фото крок 5
Все змішайте.
яловичина по-осетинською - фото крок 6
Додайте сметану, перемішайте і поставте в холодильник, щоб закуска настоялась протягом 2 годин.
яловичина по-осетинською - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти