Рецепт Баклажани по-осетинською фото

Баклажани по-осетинською
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Баклажан , Часник
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 20
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Проста в приготуванні закуска, яка відмінно підійде для будь-якого гарніру і м'ясних страв. У мене пішло зовсім небагато часу на її приготування, але зате результат порадував!

Опис приготування:

Баклажани цілком можуть замінити м'ясо, влітку це просто чудово. Можна їсти здорову, смачну і корисну їжу, 4-5 днів в тиждень харчуючись лише овочами. А ось в холодну пору року добре відкрити баночку з соліннями і інший консервацією. Ви точно будете знати, що ви їсте і блюдо на сто відсотків буде відповідати вашому смаку. Тому обов'язково підготуйте баклажани на зиму.

Як приготувати баклажани по-осетинською?

1. Для початку слід зробити розсіл: вода, сіль, цукор, оцет і перець з приправами. Як робити розсіл - знає кожна господиня, тому потреби розповідати, думаю, не варто.

2. Тепер приступаємо до овочів. В першу чергу слід нарізати перець і баклажани в довжину. Потім наріжте зелень, гіркий перець і часник.

3. У киплячий розсіл закиньте по жмені перець і баклажани, provara про 5 хвилин.

4. Після - слід скласти овочі в стерилізовані банки. Я це роблю шумівкою.

5. Присипте зеленню й того, хто гірким перцем.

6. Залийте все розсолом і ставте стерилизоваться від 15-20 хвилин.

7. Засукайте і укутайте в теплу ковдру.

От і все, наші баклажани по-осетинською в домашніх умовах готові.

Смачного!


  • Баклажан - 2, 5 кілограма
  • Болгарський перець - 2, 5 кілограма
  • Зелень - 50 грам
  • Гіркий перець - За смаком
  • Часник - 300 грам
  • Оцет - 0, 5 L
  • Рослинна олія - 0, 5 L
  • Сіль - 100 грам
  • Цукор - 100 грам
Баклажани цілком можуть замінити м'ясо, влітку це просто чудово. Можна їсти здорову, смачну і корисну їжу, 4-5 днів в тиждень харчуючись лише овочами. А ось в холодну пору року добре відкрити баночку з соліннями і інший консервацією. Ви точно будете знати, що ви їсте і блюдо на сто відсотків буде відповідати вашому смаку. Тому обов'язково підготуйте баклажани на зиму.

Як приготувати баклажани по-осетинською?

1. Для початку слід зробити розсіл: вода, сіль, цукор, оцет і перець з приправами. Як робити розсіл - знає кожна господиня, тому потреби розповідати, думаю, не варто.

2. Тепер приступаємо до овочів. В першу чергу слід нарізати перець і баклажани в довжину. Потім наріжте зелень, гіркий перець і часник.

3. У киплячий розсіл закиньте по жмені перець і баклажани, provara про 5 хвилин.

4. Після - слід скласти овочі в стерилізовані банки. Я це роблю шумівкою.

5. Присипте зеленню й того, хто гірким перцем.

6. Залийте все розсолом і ставте стерилизоваться від 15-20 хвилин.

7. Засукайте і укутайте в теплу ковдру.

От і все, наші баклажани по-осетинською в домашніх умовах готові.

Смачного!

Схожі рецепти