Шашлик по-осетинською
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати шашлик по-осетинською дуже просто, він відноситься до класичних рецептів. Шашлик по-осетинською готується з баранини або свинини і маринується з великою кількістю цибулі.
Приготувати шашлик по-осетинською можна з баранини, додавши печінку і курдючное сало. Але головне правило, маринувати м'ясо з цибулею і крупно його порізати. Маринувати м'ясо краще з вечора, результат точно буде чудовий. На шампура також можна нанизати овочі. Шашлик по-осетинською подається з коржиками і великою кількістю зелені і свіжими овочами. Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 2 кілограма
- Цибуля - 1 кілограм
- Оцет 9% - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Перець - За смаком
- Вода - 1 літр
Підготувати продукти.
Нарізати м'ясо великими шматками.
Цибулю нарізати кільцями.
М'ясо скласти в каструлю, додати цибулю, оцет з водою, спеції, сіль і маринувати не менше 4-х годин.
На шампура нанизати м'ясо разом з цибулею. Смажити на вугіллі.
М'ясо смажити до золотистого кольору, періодично перевертаючи.
Смачного!