Рецепт Шашлик по-осетинською фото

Шашлик по-осетинською
(покроковий рецепт з фото)

Осетинська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Шашлик

Приготувати шашлик по-осетинською дуже просто, він відноситься до класичних рецептів. Шашлик по-осетинською готується з баранини або свинини і маринується з великою кількістю цибулі.

Приготувати шашлик по-осетинською можна з баранини, додавши печінку і курдючное сало. Але головне правило, маринувати м'ясо з цибулею і крупно його порізати. Маринувати м'ясо краще з вечора, результат точно буде чудовий. На шампура також можна нанизати овочі. Шашлик по-осетинською подається з коржиками і великою кількістю зелені і свіжими овочами. Успіхів і приємного апетиту!

  • Свинина - 2 кілограма
  • Цибуля - 1 кілограм
  • Оцет 9% - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Перець - За смаком
  • Вода - 1 літр
шашлик по-осетинською - фото крок 1
Підготувати продукти.
шашлик по-осетинською - фото крок 2
Нарізати м'ясо великими шматками.
шашлик по-осетинською - фото крок 3
Цибулю нарізати кільцями.
шашлик по-осетинською - фото крок 4
М'ясо скласти в каструлю, додати цибулю, оцет з водою, спеції, сіль і маринувати не менше 4-х годин.
шашлик по-осетинською - фото крок 5
На шампура нанизати м'ясо разом з цибулею. Смажити на вугіллі.
шашлик по-осетинською - фото крок 6
М'ясо смажити до золотистого кольору, періодично перевертаючи.
шашлик по-осетинською - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти