Тарт з грибами і шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Вершки, Зелень, Гриби, Листкове тісто, Петрушка, Шинка, Печериці
Тарт з грибами і шинкою - відмінна випічка. Хрустке листкове тісто ідеально поєднується з начинкою з ароматної шинки, грибами, петрушкою і ніжними вершками. Пиріг невигадливий, але дуже смачний.
Тарт з грибами і шинкою готується за лічені хвилини. М'який вершковий смак омлету з грибами, великою кількістю зелені, і ароматною шинкою роблять цю випічку нереально смачною. Сьогодні ділюся рецептом, як приготувати тарт з грибами і шинкою. Тісто у мене готове заморожене листкове. Якщо самі готуєте тісто, то потрібно приблизно 380 г для такого тарта. У начинку можна додати і інші інгредієнти, які вам подобаються, головне - попередньо їх приготуйте, якщо потрібно. Хрустке тісто з ніжною начинкою може стати відмінною закускою до приходу гостей або урізноманітнює вихідний день домашньою випічкою. Приємного!
- Тісто листкове дріжджове - 2 штуки (приблизно 380 г)
- Шинка - 200 грам
- Гриби печериці - 150 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Вершки 20% - 100 грам
- Яйця - 6 штук (один жовток залиште для змащування)
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Один пласт тіста розкачати і укласти на деко, застелений папером для випічки. Другий пласт розріжте на смужки і покладіть бортиками на перший шар тіста.
Змастіть тісто збитим жовтком. Надішліть заготовку в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.
Поки тісто в духовці, поріжте шинку і обсмажте на олії 1-2 хвилини.
Гриби помийте, поріжте тонкими слайсами і також обсмажте на олії 10-15 хвилин.
Сливки збийте з яйцями і дуже дрібно нарізаною петрушкою до однорідності.
В соус додайте гриби і шинку, добре все перемішайте. Гриби і шинка мають бути кімнатної температури.
Заготівлю з тіста дістаньте з духовки і остудіть. Влийте соус, так щоб заповнити заготівлю до країв.
Надішліть деко в духовку і запікайте ще 15-20 хвилин. Тарт готовий!