Рецепт Тарт з грибами і шинкою фото

Тарт з грибами і шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Вершки , Зелень , Гриби , Листкове тісто , Петрушка , Шинка , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Випічка , Страви з начинкою , Торти
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Тарт з грибами і шинкою - відмінна випічка. Хрустке листкове тісто ідеально поєднується з начинкою з ароматної шинки, грибами, петрушкою і ніжними вершками. Пиріг невигадливий, але дуже смачний.

Опис приготування:

Тарт з грибами і шинкою готується за лічені хвилини. М'який вершковий смак омлету з грибами, великою кількістю зелені, і ароматною шинкою роблять цю випічку нереально смачною. Сьогодні ділюся рецептом, як приготувати тарт з грибами і шинкою. Тісто у мене готове заморожене листкове. Якщо самі готуєте тісто, то потрібно приблизно 380 г для такого тарта. У начинку можна додати і інші інгредієнти, які вам подобаються, головне - попередньо їх приготуйте, якщо потрібно. Хрустке тісто з ніжною начинкою може стати відмінною закускою до приходу гостей або урізноманітнює вихідний день домашньою випічкою. Приємного!

  • Тісто листкове дріжджове - 2 штуки (приблизно 380 г)
  • Шинка - 200 грам
  • Гриби печериці - 150 грам
  • Петрушка - 1 пучок
  • Вершки 20% - 100 грам
  • Яйця - 6 штук (один жовток залиште для змащування)
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
тарт з грибами і шинкою - фото крок 1
Один пласт тіста розкачати і укласти на деко, застелений папером для випічки. Другий пласт розріжте на смужки і покладіть бортиками на перший шар тіста.
тарт з грибами і шинкою - фото крок 2
Змастіть тісто збитим жовтком. Надішліть заготовку в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.
тарт з грибами і шинкою - фото крок 3
Поки тісто в духовці, поріжте шинку і обсмажте на олії 1-2 хвилини.
тарт з грибами і шинкою - фото крок 4
Гриби помийте, поріжте тонкими слайсами і також обсмажте на олії 10-15 хвилин.
тарт з грибами і шинкою - фото крок 5
Сливки збийте з яйцями і дуже дрібно нарізаною петрушкою до однорідності.
тарт з грибами і шинкою - фото крок 6
В соус додайте гриби і шинку, добре все перемішайте. Гриби і шинка мають бути кімнатної температури.
тарт з грибами і шинкою - фото крок 7
Заготівлю з тіста дістаньте з духовки і остудіть. Влийте соус, так щоб заповнити заготівлю до країв.
тарт з грибами і шинкою - фото крок 8
Надішліть деко в духовку і запікайте ще 15-20 хвилин. Тарт готовий!

Схожі рецепти