Рецепт Чорничний тарт фото

Чорничний тарт
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , Ягоди , Пісочне тісто , Чорниця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , На сніданок
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чорничний тарт готується з пісочного тіста з начинкою з соковитих ягід. Тарт можна приготувати на полуденок або сніданок, його обожнюють і дорослі і діти. Як вид, випічка має суцільні переваги!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування чорничного тарта в домашніх умовах. Із зазначених інгредієнтів приготуйте пісочне тісто, сформуйте з нього тарт з чорничної начинкою і випікайте в духовці. У Франції кажуть, що тарт повинен бути злегка кислуватим, щоб можна було відчути природний смак чорниці. Цукрову пудру додавайте за бажанням. Хай щастить!

  • Борошно - 300 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Чорниця - 500 грам
  • Цукрова пудра - 1 За смаком
чорничний тарт - фото крок 1
У глибокій мисці розтираємо вершкове масло з борошном в дрібну крихту.
чорничний тарт - фото крок 2
Змішайте яйця з цукром. За допомогою міксера розтираємо масу до білого кольору.
чорничний тарт - фото крок 3
Зробіть в борошні поглиблення і влийте в нього яєчно-цукрову суміш, перемішайте.
чорничний тарт - фото крок 4
Замішуємо тісто, формуємо з нього кулю і кладемо в холодильник на 30 хвилин. Через пів години розгортаємо тісто і викладаємо в змащену маслом форму, сформувавши бортики. Проткніть тісто виделкою в декількох місцях.
чорничний тарт - фото крок 5
Помістіть майбутній тарт в духовку на 15 хвилин, температура 180 градусів. Дістаньте тарт, викладіть зверху чорницю і помістіть блюдо в духовку ще на 20 хвилин.
чорничний тарт - фото крок 6
Витягуємо тарт з духовки, присипаємо цукровою пудрою і подаємо на стіл. Смачного!

Схожі рецепти