Рецепт Гремолатою фото

Гремолатою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Фрукти, Зелень, Петрушка, Лимон
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На швидку руку
Соуси

Класичний варіант добавки до м'яса, салат, пасті хочу показати вам і запропонувати спробувати. Перед вами простий варіант, як приготувати гремолату в домашніх умовах всього за 10 хвилин.

Традиційна італійська гремолатою складається всього з трьох інгредієнтів - часнику, петрушки і цедри лимона. В результаті ми виходить нереально ароматну суміш, яка приголомшливо доповнює закуски і гарячі страви. Якщо ще ніколи не пробували, рекомендую!

  • Петрушка - 1 пучок
  • Лимон - 2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
гремолатою - фото крок 1
1. Петрушку вимити, обсушити і подрібніть.
гремолатою - фото крок 2
2. Пропустіть через прес або натріть зубчик часнику.
гремолатою - фото крок 3
3. Вимийте і висушіть лимони, натріть цедру.
гремолатою - фото крок 4
4. Ретельно все перемішайте. От і все, гремолатою готовий.

Схожі рецепти