Гремолатою
(покроковий рецепт з фото)
Класичний варіант добавки до м'яса, салат, пасті хочу показати вам і запропонувати спробувати. Перед вами простий варіант, як приготувати гремолату в домашніх умовах всього за 10 хвилин.
Традиційна італійська гремолатою складається всього з трьох інгредієнтів - часнику, петрушки і цедри лимона. В результаті ми виходить нереально ароматну суміш, яка приголомшливо доповнює закуски і гарячі страви. Якщо ще ніколи не пробували, рекомендую!
- Петрушка - 1 пучок
- Лимон - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
1. Петрушку вимити, обсушити і подрібніть.
2. Пропустіть через прес або натріть зубчик часнику.
3. Вимийте і висушіть лимони, натріть цедру.
4. Ретельно все перемішайте. От і все, гремолатою готовий.