Зелений часниковий соус
(покроковий рецепт з фото)
Любителям ароматних соусів сподобається мій варіант приготування зеленого часникового соусу на основі майонезу. Готується такий соус швидко і просто, а підійде в якості доповнення до будь-якої страви.
Часниковий соус - відмінне доповнення до м'ясних і рибних страв, його я також використовую для приготування бутербродів і різних закусок. Готується соус дуже просто - просто в майонез додаються дрібно рубана зелень і часник. До речі, кількість часнику можна варіювати, залежно від ваших уподобань і від того, як будете використовувати соус. Обов'язково спробуйте мій рецепт, як приготувати зелений часниковий соус, він вам обов'язково сподобається.
- Майонез - 100 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Петрушка - 1 пучок
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Зелень промийте під проточною водою і дайте стекти воді. Зубчики часнику звільніть від лушпиння.
Петрушку дрібно порубати.
Змішайте зелень з майонезом, видавіть часник через прес.
Гарненько все перемішайте і можете подавати до улюблених страв. Смачного!