Рецепт Біла риба на грилі фото

Біла риба на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Зелень , Петрушка , Лимон , Тілапія
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Рецепти, приготування яких не забирає більше 20-30 хвилин, автоматично потрапляють в ранг моїх улюблених. Вирішив не приховувати один такий і розповім, як приготувати білу рибу на грилі.

Опис приготування:

Можна використовувати філе будь-якої білої риби. Як гриля у мене сковорода-гриль, а в теплу пору обов'язково використовуйте гриль з відкритим вогнем. Подавайте рибку відразу ж після приготування. До неї відмінно підійде гарнір зі свіжих овочів. Страва смачна, легке і дуже просте.

  • Файл тілапія - 2 штуки (кожне по 100 грам)
  • Петрушка - 1/4 пучка
  • Лимон - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - 1 щіпка
біла риба на грилі - фото крок 1
1. Вимийте зелень, очистіть часник. Викладіть в блендер зелень, часник, додайте цедру і сік одного лимона, оливкова олія, по дрібці солі і перцю.
біла риба на грилі - фото крок 2
2. Збийте суміш, щоб утворилася однорідна консистенція.
біла риба на грилі - фото крок 3
3. Вимийте рибне філе, залийте його приготовленим маринадом.
біла риба на грилі - фото крок 4
4. Попередньо розігрійте гриль, на це піде близько 5 хвилин. Викладіть рибне філе.
біла риба на грилі - фото крок 5
5. Закрийте гриль, обсмажуйте рибку 2 хвилини, потім акуратно відкрийте і перевірте. Якщо хочете красиву грати, смажте ще 30-60 секунд.
біла риба на грилі - фото крок 6
6. Подавайте рибку відразу ж після приготування, прикрасивши зеленню і скибочками лимона.

Схожі рецепти