Біла риба в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Віддаю перевагу запікати, а не обсмажувати. Це стосується риби, м'яса і овочів. Один із зручних і корисних способів - це приготування у фользі. Розповідаю, як приготувати білу рибу в духовці.
Можна приготувати рибу на подушці з овочів (сезонні або будь-які за смаком), так вона буде ще більш ароматна і смачна. Ви можете полити рибку лимонним соком, зробити легку заправку на основі рослинної олії або використовувати майонез (сметану). Подавайте рибку трохи остигнула.
- Тілапія - 4 штуки (філе)
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Пармезан - 50 грам
- Червоний перець - 1 щіпка
- Кабачки - 2 штуки
- Перець - 1 штука
- Сіль - За смаком
1
Вимийте рибне філе, потім викладіть на серветку. Посипте філе сіллю і червоним меленим перцем.
2
Вимийте кабачки з перцем, кабачки наріжте тонкими півкільцями, а перець - смужками.
3
Зробіть 4 відрізу з фольги, викладіть по центру рибку, змішайте майонез з сиром і змастіть кожен шматочок.
4
Викладіть поверх майонезу овочі і загорніть фольгу, щоб не було відкритих ділянок.
5
Випікайте рибку в розігрітому до 180-200 градусів духовці 10-15 хвилин.
6
Подавайте рибку в конвертику, але вже трохи остигнула. Смачного!