Рецепт Риба, смажена на грилі фото

Риба, смажена на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти , Сом
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любителям риби присвячується! Сьогодні розповім вам, як приготувати рибу на грилі легко і просто. Рецепт здивує вас своєю неординарністю і результатом, який ви отримаєте в результаті. Приступимо!

Опис приготування:

Завдяки маринаду рибка стає червоною. Причиною тому служить паприка і кайенский перець, які забарвлюють філе сома. Маринад насичує рибу непередаваними ароматами і в підсумку сом виходить дуже соковитим. Як гарнір до риби можна приготувати гриби на грилі, а також салат зі свіжої зелені і овочів.

  • Філе сома - 680 грам
  • Лимонний сік - 1/4 склянки
  • Рослинна олія - 1/4 склянки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Свіжий тертий імбир - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Зелена цибуля - 0, 5 пучка
  • Паприка, цибульний порошок - по 1 Чайна ложка
  • Каєнський перець - 1/2 чайних ложки
1
Приготуємо маринад. В окремій мисці змішуємо лимонний сік, соєвий соус, рослинна олія, імбир, часник, Зелена цибуля, цибульний порошок, паприку і кайенский перець.
2
Філе сома ретельно промиваємо під водою, потім обсушуємо паперовими рушниками. Розміщуємо філе сома в маринад і прибираємо в холодильник, накривши харчовою плівкою. Маринуватися рибка буде протягом 1-2 годин.
3
Розігріваємо гриль, а грати змащуємо оливковою олією, щоб риба не підгоріла. Готуємо сома на грилі з двох сторін, обсмажуючи по 4 хвилини з кожного. Важливо змащувати рибку маринадом під час приготування і коли перевертаємо сома.
Коли ви помітите, що риба стала білою, це означає, що вона готова. Смачного!

Схожі рецепти