Рецепт Смажена риба чебак фото

Смажена риба чебак
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Справжній рибалка вміє готувати рибу, яку впіймав. Або його дружина вміє готувати цю рибу. Ось, наприклад, Чебану. Його часто можна зустріти у вигляді улову. Розповім, як приготувати смажену рибу чебак.

Нижче я описала простий рецепт, як приготувати смажену рибу чебак. Складність полягає лише в тому, щоб почистити всю рибу. Якщо ви купуєте її на базарі, то можна попросити очистити її там, але я робила все сама. Та й інгредієнтів потрібно трохи. Приступимо до приготування.

  • Чебану - 2 кілограма
  • Борошно - 300 грам
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
смажена риба чебак - фото крок 1
Почистіть і випатрайте всю рибу. Потім обсушити її тканиною.
смажена риба чебак - фото крок 2
Додати сіль. Обваляйте її в борошні. Тільки не перестарайтеся, інакше борошно пригоратиме. Розігрійте сковороду з маслом. Викладіть на неї рибу.
смажена риба чебак - фото крок 3
Поки вона смажиться без кришки, наріжте цибулю. Як чебак набуде золотистого відтінку, додайте цибулю.
смажена риба чебак - фото крок 4
Прожарте ще раз з обох сторін, але будьте обережні: стежте, щоб риба не пригоріла. Поперчіть за смаком - і насолоджуйтеся.

Схожі рецепти