Смажена риба з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Смажена риба прекрасно поєднується з відвареним рисом. Також до такої страви можна подати легкий овочевий салат або просто тушковані овочі, соуси.
Поки рибка маринується, поставте варитися рис. Я зазвичай рис промивають і закладаю в каструлю з ещеьхолодной водою. Він закипає, я його перемішую і варю, пробуючи. Ну а поки рис вариться, обсмажити рибку. Шматочки риби обжаряться за хвилин 10-12. Удачі в приготуванні смаженої риби з рисом!
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки (для варіння рису)
- Риба свіжа - 500 грам (у мене карась)
- Олія соняшникова - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Спеції для риби з сіллю - За смаком
1. Підготуємо рибу до смаження. Зніміть луску, vsporite життя, приберіть нутрощі і зябра. Ретельно вимийте під проточною водою.
2. Поріжте рибу на шматочки. Додати сіль, посипте улюбленими травами або використовуйте готову суміш для риби з сіллю. Залиште на 10 хвилин.
3. Панірують шматочки в борошні.
4. Обсмажуйте рибку на рослинній олії до готовності на середньо-високому вогні.
5. Рис потрібно перебрати і промити до чистої води. Відварюємо будь-яким зручним способом в солоній воді.
6. Рис готовий. На тарілочку викладаємо шматочок рибки, Мал, зелень. Подаємо до столу. Приємного!