Рецепт Смажена риба з рисом фото

Смажена риба з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Крупи , Мал
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Смажена риба прекрасно поєднується з відвареним рисом. Також до такої страви можна подати легкий овочевий салат або просто тушковані овочі, соуси.

Опис приготування:

Поки рибка маринується, поставте варитися рис. Я зазвичай рис промивають і закладаю в каструлю з ещеьхолодной водою. Він закипає, я його перемішую і варю, пробуючи. Ну а поки рис вариться, обсмажити рибку. Шматочки риби обжаряться за хвилин 10-12. Удачі в приготуванні смаженої риби з рисом!

  • Мал - 1 Склянка
  • Вода - 2 склянки (для варіння рису)
  • Риба свіжа - 500 грам (у мене карась)
  • Олія соняшникова - 4 Ст. Ложки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Спеції для риби з сіллю - За смаком
смажена риба з рисом - фото крок 1
1. Підготуємо рибу до смаження. Зніміть луску, vsporite життя, приберіть нутрощі і зябра. Ретельно вимийте під проточною водою.
смажена риба з рисом - фото крок 2
2. Поріжте рибу на шматочки. Додати сіль, посипте улюбленими травами або використовуйте готову суміш для риби з сіллю. Залиште на 10 хвилин.
смажена риба з рисом - фото крок 3
3. Панірують шматочки в борошні.
смажена риба з рисом - фото крок 4
4. Обсмажуйте рибку на рослинній олії до готовності на середньо-високому вогні.
смажена риба з рисом - фото крок 5
5. Рис потрібно перебрати і промити до чистої води. Відварюємо будь-яким зручним способом в солоній воді.
смажена риба з рисом - фото крок 6
6. Рис готовий. На тарілочку викладаємо шматочок рибки, Мал, зелень. Подаємо до столу. Приємного!

Схожі рецепти