Крихке мигдальне печиво

Рецепт Крихке мигдальне печиво фото

Найлегше і повітряне печиво, яке зникає за лічені хвилини. Дуже добре підходить до ароматного кави. Рекомендую цей рецепт для всіх, хто обожнює миндальную випічку. Дороги ласуни, поділюся з вами рецептом приготування неймовірно смачного печива! Рецепт складається з самих звичайних інгредієнтів, а час приготування не займе у вас більше 20 хвилин. ...

Читати далі

Мигдальні бантики (листкові торти)

Рецепт Мигдальні бантики (листкові торти) фото

Пропоную вам дізнатися, як приготувати мигдальні бантики (листкові торти) з горіхами і абрикосовим джемом. Виходять слойки хрусткими, солодкими і дуже красивими. Їх легко можна подати на святковий стіл. Для цього рецепта необхідно використовувати дріжджове листкове тісто, яке можна купити або ж приготувати самому. Горіхи в начинці ви можете замін...

Читати далі

Великодні мигдальні макаруни

Рецепт Великодні мигдальні макаруни фото

Мигдальні макаруни - традиційне французьке пасхальне печиво, яке чимось нагадує наше безе з горіхами.Приготування і продукти найпростіші: заходите і дивіться французький великодній рецепт. При приготуванні цього рецепта лайм цілком можна замінити на звичайний лимон, а також використовувати будь-які інші горіхи.Мигдаль -  2 склянкиВапно -  1 штука...

Читати далі

Panforte

Рецепт Panforte фото

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати панфорте, обов'язково подивіться цей рецепт, адже такий десерт припаде до смаку не тільки вам, але всім любителям шоколаду, горіхів, меду і ароматних прянощів! Якщо ви хоча б раз пробували знамениту італійську випічку під назвою панфорте, ви точно пам'ятаєте її прекрасний смак! поєднання горіхів, прянощів, чор...

Читати далі

М'ятні макарони

Рецепт М'ятні макарони фото

Такі гарні, елегантні та яскраві французькі тістечка макарони. Ніколи не думала, що зможу їх зробити вдома. Але, все-таки зважилася. Знайшла відповідний оригінальний рецепт. Він вас точно вразить! У цій випічці незвично все: тісто, начинка, колір і смак. Вивчіть, як приготувати м'ятні макаронів з шоколадною начинкою. Я обожнюю поєднання м'яти з ш...

Читати далі

Магрибський грушевий пиріг

Рецепт Магрибський грушевий пиріг фото

Випічка на основі пісочного тіста - моя найулюбленіша. Тим більше, що тісто в цьому рецепті робиться дуже просто. А всередині горіхова начинка з груші. Заходьте і дивіться, як приготувати це диво! Цей пиріг приготувати дуже просто. Основу становить пісочне тісто, яке готується дуже швидко і просто. Потім йде товстий шар горіхової начинки на основ...

Читати далі

Шоколадні трюфелі з мигдалем

Рецепт Шоколадні трюфелі з мигдалем фото

Пропоную вам дуже простий рецепт шоколадних цукерок з мигдалем - дивно смачні ласощі, яке ви досить швидко і без особливих зусиль приготуєте в домашніх умовах. Шоколадні трюфелі з мигдалем - це дуже просто! Цей рецепт цукерок можна нескінченно варіювати, наприклад додати коньяку або використовувати ром або лікер, замість мигдалю - будь-які горіхи...

Читати далі

Мигдальний борошно в домашніх умовах

Рецепт Мигдальний борошно в домашніх умовах фото

Мигдальний борошно насамперед необхідна для солодкої випічки, особливо для тортів і тістечок. Тому розповім, як приготувати мигдалеву борошно в домашніх умовах: швидко, легко і недорого. З мигдальної муки можна приготувати не тільки ароматні коржі або печиво, але і дуже ніжний крем, але так як купити мигдалеву борошно може бути проблематично, рад...

Читати далі

Біскотті з мигдалем і смородиною

Рецепт Біскотті з мигдалем і смородиною фото

Традиційне італійське печеньіце зовсім нескладно спекти в домашніх умовах. Зараз покажу вам, як приготувати біскотті з мигдалем і смородиною. Смачно, просто, апетитно, варто спробувати точно! Щоб печиво вийшло ще більш ароматним і насиченим, рекомендую додати цедру цитрусових, лимона і апельсина. Поєднання пшеничного і кукурудзяного борошна - так...

Читати далі

Солодкий мигдаль

Рецепт Солодкий мигдаль фото

Рецепт приготування запеченого мигдалю в солодкої глазурі з білка, цукру і кориці. Ділюся з вами секретним рецептом нашої сім'ї, як приготувати солодкий мигдаль. Це дивовижний варіант ласощі. Солодкий мигдаль - легка закуска для дітей і дорослих. Прекрасне доповнення до десерту і порятунок у вигляді швидкого і енергетично цінного перекусу. Дуже ч...

Читати далі

Рибні палички в мигдальної паніровці

Рецепт Рибні палички в мигдальної паніровці фото

Нереально смачну, але при цьому абсолютно нескладну закуску я хочу запропонувати вам на пробу. Для справжніх гурманів і всім любителів риби цей рецепт стане справжнім відкриттям:) Рекомендую на замітку! Перед вами детальну розповідь, як приготувати рибні палички в мигдальної паніровці. Основою в даному випадку буде червона рибка, сьомга, але можн...

Читати далі

Печиво Макарони

Рецепт Печиво Макарони фото

Якщо ви вже стали прихильниками цього фантастичного десерту, тоді пропоную вам повторити це простий рецепт печива Макарони в домашніх умовах. Це найпростіший варіант, як зробити печиво Макарони з начинкою з Нутеллою. При бажанні ви можете використовувати будь-який інший крем на смак. Що стосується барвників, то тут теж відкрите поле для фантазії....

Читати далі

Спаржа з ​​мигдальним горіхом

Рецепт Спаржа з ​​мигдальним горіхом фото

Спаржа з ​​мигдалем для мене абсолютна дивина! Одного разу я потрапила на обід до зразкової господині і спробувала красивий гарнір до котлет. Звичайно, довго захоплювалася, катувала рецепт і ось він перед вами! Спаржу з мигдалем можна готувати відразу на сковороді, а можна попередньо відварити в каструлі. Спаржа готується не більше десяти хвилин,...

Читати далі

Соус «песто» з кінзи

Рецепт Соус «песто» з кінзи фото

Цей популярний зелений соус можна зробити зі свіжого базиліка, петрушки, кінзи, шпинату, щавлю і іншої зелені. Сьогодні розповім про одну з варіацій, як приготувати соус «Песто» з кінзи. Оскільки взимку знайти базилік не так вже й просто, а відмовляти собі в освіжаючому соусі не охота, його з легкістю можна замінити іншою зеленню. Цей соус не вим...

Читати далі

Тістечка Рафаелло

Рецепт Тістечка Рафаелло фото

Всіма улюблені цукерки спробуємо зробити своїми руками у вигляді маленьких тістечок. Прекрасно підійде такі ласощі для домашнього чаювання. Виходить дуже смачно! Всі інгредієнти точно відміряно, тому виконуйте рецептуру. Мигдаль можна замінити на будь-який інший горіх.Стружка кокосова -  125 грамМолоко сухе -  1 Ст. ЛожкаЗгущене молоко -  100 гра...

Читати далі