Рецепт Panforte фото

Panforte
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Какао, Горіхи, Мигдаль, Мед
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Солодке, Пироги

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати панфорте, обов'язково подивіться цей рецепт, адже такий десерт припаде до смаку не тільки вам, але всім любителям шоколаду, горіхів, меду і ароматних прянощів!

Якщо ви хоча б раз пробували знамениту італійську випічку під назвою панфорте, ви точно пам'ятаєте її прекрасний смак! поєднання горіхів, прянощів, чорного шоколаду, меду і апельсинових цукатів не просто манить, воно зводить з розуму своїм виглядом і ароматом. Вам неодмінно варто приготувати панфорте будинку для своїх рідних і гостей, ви їх дуже приємно порадуєте такий випічкою. Панфорте також відмінно підходить для швидкого і смачного перекусу, так як дає багато енергії. Зберігати панфорте можна в закритій тарі до шести місяців.

  • Борошно пшеничне - 140 грам
  • Какао-порошок - 40 грам
  • Цукор - 180 грам
  • Мед - 180 грам
  • Розпушувач - 4 грами
  • Мелена кориця - 4 грами
  • Мелений імбир - 4 грами
  • Мелений мускатний горіх - 2 грами
  • Цукати з апельсинових кірок - 120 грам
  • Мигдаль цілий - 150 грам
  • Фундук цілий - 150 грам
  • Шоколад чорний - 80 грам
Panforte - фото крок 1
1. Висипати на деко фундук рівномірним шаром і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин. Горіхи викладіть на рушник, прикрийте і зніміть шкірку з горіхів, злегка потерши їх про рушник.
Panforte - фото крок 2
2. Рівномірним шаром висипте на деко мигдаль і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин. Остигнули горіхи крупно порубати.
Panforte - фото крок 3
3. У мисці змішайте просіяне борошно, какао-порошок, розпушувач, корицю, імбир, мускатний горіх, дрібно нарізану чорний шоколад, нарізані цукати і горіхи. У каструлі з'єднайте мед, цукор і проваріть до золотистого кольору.
Panforte - фото крок 4
4. Гарячу карамель відразу влийте в гарячу суміш так, щоб вона не потрапила на стінки миски. Перемішайте і рівномірно розподіліть в форму, застелену папером для випічки і змащену вершковим маслом.
Panforte - фото крок 5
5. Надішліть в розігріту до 150 градусів духовку на 35-40 хвилин. Повністю остудіть панфорте в формі, потім витягніть його і посипте какао-порошком. Смачного!

Схожі рецепти