Рецепт Торт «Panforte» фото

Торт «Panforte»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Фрукти , Горіхи , Сухофрукти
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей
Десерти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати торт «Панфорте», то обов'язково прочитайте цей рецепт. Даний медово-горіховий десерт з сухофруктами не залишить нікого без енергії і задоволення!

Опис приготування:

Іноді дуже хочеться побалувати себе і своїх рідних чимось солодким і корисним одночасно. Торт «Панфорте» ідеально підходить для такого завдання. Поєднання горіхів, цукатів, сухофруктів і меду подарує заряд енергії на тривалий час і приємно порадує своєю солодкістю. Такі тортики можна розрізати у вигляді батончиків і давати дітям як перекус в школу або в дорогу. Традиційно медово-горіховий торт «Панфорте» печуть в Італії на Різдво.

  • Рисовий папір - 1 штука
  • Лісові горіхи - 75 грам
  • Мигдаль - 75 грам
  • Апельсинові цукати - 75 грам
  • Лимонні цукати - 75 грам
  • Суміш сухофруктів - 75 грам
  • Борошно - 75 грам
  • Мед - 125 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
торт
1. Мигдаль необхідно залити окропом на 2-3 хвилини, щоб було легше очистити його від шкірки (достатньо всього продавити горішок пальцями).
торт
2. Лісові горіхи підсмажте в духовці і очистіть від лушпиння.
торт
3. Змішайте в глибокій мисці горіхи, цукати і сухофрукти.
торт
4. Додайте корицю і борошно. Перемішайте.
торт
5. У маленькій каструлі доведіть мед з цукром до кипіння.
торт
6. Залийте медом суху суміш з горіхів і сухофруктів. Перемішайте.
торт
7. Рівномірно (нЕ придавлюючи) розподіліть масу в формі, застеленій рисової папером.
торт
8. Випікайте 50 хвилин в розігрітій до 150 градусів духовці.
торт
9. Зверху посипте торт цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти