Торт «Panforte»

Торт «Panforte»
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати торт «Панфорте», то обов'язково прочитайте цей рецепт. Даний медово-горіховий десерт з сухофруктами не залишить нікого без енергії і задоволення!

опис приготування:

Іноді дуже хочеться побалувати себе і своїх рідних чимось солодким і корисним одночасно. Торт «Панфорте» ідеально підходить для такого завдання. поєднання горіхів, цукатів, сухофруктів і меду подарує заряд енергії на тривалий час і приємно порадує своєю солодкістю. Такі тортики можна розрізати у вигляді батончиків і давати дітям як перекус в школу або в дорогу. Традиційно медово-горіховий торт «Панфорте» печуть в Італії на Різдво.

  • Рисовий папір— 1 штука
  • лісові горіхи— 75 грам
  • мигдаль— 75 грам
  • апельсинові цукати— 75 грам
  • лимонні цукати— 75 грам
  • суміш сухофруктів— 75 грам
  • борошно— 75 грам
  • мед— 125 грам
  • цукор— 100 грам
  • обкладинка— 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра— 1 Чайна ложка
Торт 1. Мигдаль необхідно залити окропом на 2-3 хвилини, щоб було легше очистити його від шкірки (достатньо всього продавити горішок пальцями).

Торт 2. Лісові горіхи підсмажте в духовці і очистіть від лушпиння.

Торт 3. Змішайте в глибокій мисці горіхи, цукати і сухофрукти.

Торт 4. Додайте корицю і борошно. перемішайте.

Торт 5. У маленькій каструлі доведіть мед з цукром до кипіння.

Торт 6. Залийте медом суху суміш з горіхів і сухофруктів. перемішайте.

Торт 7. рівномірно (НЕ придавлюючи) розподіліть масу в формі, застеленій рисової папером.

Торт 8. випікайте 50 хвилин в розігрітій до 150 градусів духовці.

Торт 9. Зверху посипте торт цукровою пудрою. Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Panforte (італійський різдвяний пиріг)

Panforte (італійський різдвяний пиріг)

Панфорте в перекладі з італійської означає "; камінь ";. Цей пиріг відрізняється тим, що він виходить досить твердим, та й готується абсолютно не так, як ми звикли піч звичайні пироги. опис приготування: Якщо вам стало цікаво дізнатися, як приготувати "; Панфорте" (італійський різдвяний пиріг)...

читати далі
Panforte

Panforte

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати панфорте, обов'язково подивіться цей рецепт, адже такий десерт припаде до смаку не тільки вам, але всім любителям шоколаду, горіхів, меду і ароматних прянощів! опис приготування: Якщо ви хоча б раз пробували знамениту італійську випічку під назвою панфорте,...

читати далі
Пиріг з сиром з сирного тесту

Пиріг з сиром з сирного тесту

Дуже смачний і ніжний пиріг з сирною начинкою. Пиріг виходить не солодкий, але з гарячим і солодким чаєм йде на ура, та й просто як основне блюдо на друге! опис приготування: Приготувати пиріг з сиром з сирного тесту дуже просто, рецепт з розряду "; палочка-виручалочка" і "; на швидку руку ";....

читати далі
Компот з яблук і груш

Компот з яблук і груш

До вашої уваги — дуже простий рецепт, завдяки якому ви дізнаєтеся, як приготувати компот з яблук і груш. Цей смачний освіжаючий напій оцінять і дорослі, та діти. опис приготування: Цей компот можна пити і гарячим — замість чаю. але влітку, звичайно, частіше хочеться холодного, так що сміливо д...

читати далі
Печінковий торт з цибулею і морквою

Печінковий торт з цибулею і морквою

Є дві варіації печінкового пирога: з тонкими і товстими млинцями. Для начинки використовують будь-які складові за смаком. Поділюся дуже смачним рецептом приготування печінкового торта! опис приготування: Одні люблять тонкі млинці, інші ж навпаки, готують їх товстими. Перед подачею торт потрібн...

читати далі