Великодні мигдальні макаруни
(покроковий рецепт з фото)
Мигдальні макаруни - традиційне французьке пасхальне печиво, яке чимось нагадує наше безе з горіхами.
Приготування і продукти найпростіші: заходите і дивіться французький великодній рецепт.
При приготуванні цього рецепта лайм цілком можна замінити на звичайний лимон, а також використовувати будь-які інші горіхи.
- Мигдаль - 2 склянки
- Вапно - 1 штука
- Цукор - 1 Склянка
- Яєчний білок - 3 штуки
1. Цедру лайма натріть на тертці.
2. Горіхи подрібнити, але не в борошно.
3. Білки збийте з соком і цедрою лайма до жорстких піків.
4. Додайте до білків цукор, горіхи. Перемішайте.
5. Викладіть на деко, застелене пергаментом, ложкою гуртки.
6. Випікайте в розігрітій до 140 градусів духовці, 20-25 хвилин.
Смачного!
Смачного!