Рецепт Великодні мигдальні макаруни фото

Великодні мигдальні макаруни
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Горіхи , Мигдаль
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 10
Час приготування: 40 хв.

Мигдальні макаруни - традиційне французьке пасхальне печиво, яке чимось нагадує наше безе з горіхами.

Приготування і продукти найпростіші: заходите і дивіться французький великодній рецепт.

Опис приготування:

При приготуванні цього рецепта лайм цілком можна замінити на звичайний лимон, а також використовувати будь-які інші горіхи.

  • Мигдаль - 2 склянки
  • Вапно - 1 штука
  • Цукор - 1 Склянка
  • Яєчний білок - 3 штуки
великодні мигдальні макаруни - фото крок 1
1. Цедру лайма натріть на тертці.
великодні мигдальні макаруни - фото крок 2
2. Горіхи подрібнити, але не в борошно.
великодні мигдальні макаруни - фото крок 3
3. Білки збийте з соком і цедрою лайма до жорстких піків.
великодні мигдальні макаруни - фото крок 4
4. Додайте до білків цукор, горіхи. Перемішайте.
великодні мигдальні макаруни - фото крок 5
5. Викладіть на деко, застелене пергаментом, ложкою гуртки.
великодні мигдальні макаруни - фото крок 6
6. Випікайте в розігрітій до 140 градусів духовці, 20-25 хвилин.
Смачного!

Схожі рецепти