Кокосові макаруни
(покроковий рецепт з фото)
Макаруни або макаронів - це десерт з білків, цукру і мигдалю. Зазвичай ці вироби виглядають як маленькі печінки з начинкою. У цьому ж рецепті ви побачите їх в оригінальному прочитанні. Дивіться!
По перше, тут не буде звичної форми, а по-друге, замість одного головного інгредієнта постане інше. Тепер я хочу вам розповісти про те, як приготувати кокосові макаруни. Вони являють собою пірамідки з шоколадним дном - дуже красиві! І вони, хто любить кокос, обов'язково оцінять насичений смак.
- Цукор - 250 грам
- Кокосова стружка - 250 грам
- Темний шоколад - 125 грам
- Яєчний білок - 4 штуки
1. Міксером збийте білки до стійкої піни.
2. Потім порціями, продовжуючи збивати, всипте до білків цукор зі стружкою.
3. Акуратно замішайте повітряне тісто.
4. Зробіть з тіста "пірамідки" . Виставите їх на деко з пергаментним папером.
5. Запікайте вироби за все 9 хвилин в духовці при 160 градусах.
6. В цей же час розтопіть шоколад на водяній бані.
7. Вмочіть макаруни в розплавлений шоколад основою. Подавайте їх, коли вони охолонуть. Приємного чаювання!