Рецепт Спаржева квасоля з мигдалем фото

Спаржева квасоля з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Горіхи , Мигдаль
Вегетаріанське харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю , На швидку руку , Корисний обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 8-9
Час приготування: 30 хв.

Спаржева квасоля з мигдалем - дуже оригінальний і, головне, поживний гарнір, прекрасно поєднується з безліччю м'ясних і рибних страв. Швидко, просто і смачно!

Опис приготування:

Спаржева квасоля з мигдалем - просте в приготуванні блюдо, яке особисто я зазвичай готую як гарнір до червоній рибі. Втім, квасоля з горіхами - досить поживна поєднання, тому блюдо можна використовувати і як повноцінний обід або вечерю.

  • Спаржева квасоля - 3 кілограма
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Пармезан тертий - - За смаком
спаржева квасоля з мигдалем - фото крок 1
Спаржеву квасоля нарізаємо на великі брусочки (краю відрізаємо), кидаємо в киплячу підсолену воду і варимо близько 7 хвилин.
спаржева квасоля з мигдалем - фото крок 2
Відварену квасолю потрібно ретельно промити під проточною водою і відкинути на друшляк.
спаржева квасоля з мигдалем - фото крок 3
Тим часом розтопити в сковороді вершкове масло.
спаржева квасоля з мигдалем - фото крок 4
Кидаємо туди мигдаль.
спаржева квасоля з мигдалем - фото крок 5
Обсмажуємо кілька хвилин до золотистого.
спаржева квасоля з мигдалем - фото крок 6
Виділився в сковороді маслом заливаємо нашу квасоля.
спаржева квасоля з мигдалем - фото крок 7
Перемішуємо квасоля з обсмаженою мигдалем, при бажанні посипаємо тертим пармезаном - і можна подавати!

Схожі рецепти