Спаржева квасоля з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)
Спаржева квасоля з мигдалем - дуже оригінальний і, головне, поживний гарнір, прекрасно поєднується з безліччю м'ясних і рибних страв. Швидко, просто і смачно!
Спаржева квасоля з мигдалем - просте в приготуванні блюдо, яке особисто я зазвичай готую як гарнір до червоній рибі. Втім, квасоля з горіхами - досить поживна поєднання, тому блюдо можна використовувати і як повноцінний обід або вечерю.
- Спаржева квасоля - 3 кілограма
- Вершкове масло - 150 грам
- Пармезан тертий - - За смаком
Спаржеву квасоля нарізаємо на великі брусочки (краю відрізаємо), кидаємо в киплячу підсолену воду і варимо близько 7 хвилин.
Відварену квасолю потрібно ретельно промити під проточною водою і відкинути на друшляк.
Тим часом розтопити в сковороді вершкове масло.
Кидаємо туди мигдаль.
Обсмажуємо кілька хвилин до золотистого.
Виділився в сковороді маслом заливаємо нашу квасоля.
Перемішуємо квасоля з обсмаженою мигдалем, при бажанні посипаємо тертим пармезаном - і можна подавати!