Спаржева квасоля смажена
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що приготувати з спаржевої квасолі? Так просто підсмажте її - вийде відмінний гарнір або самостійне легке блюдо. Смажена спаржева квасоля готується в два рахунки - розповідаю, як!
Спаржева квасоля дуже добре росте навіть в умовах помірного клімату, тому в середніх широтах він набув значного поширення і доступний. Мабуть, найпростіше, що можна з неї зробити - це посмажити. Смажена спаржева квасоля згодиться як універсальний гарнір, який можна подавати і до м'яса, і птиці, і до риби. А можна і самостійно їсти, як овочеве блюдо.
- Спаржева квасоля - 400 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
У сковороді розігріти оливкову олію.
Масло має дуже добре прогрітися (це нескладно визначити - на поверхні з'являються бульбашки).
У добре розігріту олію викладаємо спаржеву квасолю.
Смажимо на середньому вогні до м'якості (приблизно 5-10 хвилин).
Власне, от і все - смажена спаржева квасоля готова. Подавайте як гарнір або окремо.