Рецепт Спаржева квасоля смажена фото

Спаржева квасоля смажена
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Обід на швидку руку
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Не знаю, що приготувати з спаржевої квасолі? Так просто підсмажте її - вийде відмінний гарнір або самостійне легке блюдо. Смажена спаржева квасоля готується в два рахунки - розповідаю, як!

Опис приготування:

Спаржева квасоля дуже добре росте навіть в умовах помірного клімату, тому в середніх широтах він набув значного поширення і доступний. Мабуть, найпростіше, що можна з неї зробити - це посмажити. Смажена спаржева квасоля згодиться як універсальний гарнір, який можна подавати і до м'яса, і птиці, і до риби. А можна і самостійно їсти, як овочеве блюдо.

  • Спаржева квасоля - 400 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
спаржева квасоля смажена - фото крок 1
У сковороді розігріти оливкову олію.
спаржева квасоля смажена - фото крок 2
Масло має дуже добре прогрітися (це нескладно визначити - на поверхні з'являються бульбашки).
спаржева квасоля смажена - фото крок 3
У добре розігріту олію викладаємо спаржеву квасолю.
спаржева квасоля смажена - фото крок 4
Смажимо на середньому вогні до м'якості (приблизно 5-10 хвилин).
спаржева квасоля смажена - фото крок 5
Власне, от і все - смажена спаржева квасоля готова. Подавайте як гарнір або окремо.

Схожі рецепти