Рецепт Маринована спаржева квасоля фото

Маринована спаржева квасоля
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Спаржева квасоля багата білками і за цим показником вона близька м'яса. Готується вона швидко, при вирощуванні догляду практично не вимагає. Чудо, не продукт. Спробуйте замаринувати!

Опис приготування:

Немає нічого простіше, ніж маринування спаржевої квасолі. А блюдо виходить королівське! З маринованої квасолею, Крім того, що її можна їсти і без добавок, готуються різні салати. І в гасіння та супи вона підходить. Тому замаринувати спаржеву квасолю на зиму - дуже навіть корисно. При цьому, корисно не тільки тому, що вона поможе будь-якій господині в швидкому приготуванні смачної страви, але і корисно тим, що квасоля містить в собі дуже багато вітамінів і мікроелементів.

А покроковий простий рецепт маринування спаржевої квасолі такий:

1. Промийте квасоля, ображати кінчики, наріжте рівними брусочками (якщо квасоля довга) і поваріть протягом 5 хвилин. Квасоля кидайте у воду, коли вона закипить.

2. Приготуйте банки - простерилизуйте і просушіть.

3. Почистіть зубчики часнику і промийте гілочки кропу.

4. У банки складіть по зубчику часнику і гілочці кропу. Злийте квасоля через друшляк і також покладіть в банки по плічка.

5. Зваріть маринад. Для цього поставте в каструлі кип'ятити воду, додайте туди сіль, цукор і оцет. Коли сіль і цукор розчиняться, а вода закипить, залийте спаржеву квасолю.

6. Банки відразу ж закатати стерильними кришками, переверніть догори дном на ковдру. Укутайте ще однією ковдрою і залиште до охолодження.

Маринована спаржева квасоля готова! Вживайте закуску, гарнір, в салати і соуси. Смачного!

  • Спаржева квасоля - 1 кілограм
  • Вода - 0, 5 L
  • Сіль - 10 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Оцет 9-проц. - 50 мілілітрів
  • Кріп (гілочки) - 2-3 штук
  • Часник зубчиками - 3-4 штук
Немає нічого простіше, ніж маринування спаржевої квасолі. А блюдо виходить королівське! З маринованої квасолею, Крім того, що її можна їсти і без добавок, готуються різні салати. І в гасіння та супи вона підходить. Тому замаринувати спаржеву квасолю на зиму - дуже навіть корисно. При цьому, корисно не тільки тому, що вона поможе будь-якій господині в швидкому приготуванні смачної страви, але і корисно тим, що квасоля містить в собі дуже багато вітамінів і мікроелементів.

А покроковий простий рецепт маринування спаржевої квасолі такий:

1. Промийте квасоля, ображати кінчики, наріжте рівними брусочками (якщо квасоля довга) і поваріть протягом 5 хвилин. Квасоля кидайте у воду, коли вона закипить.

2. Приготуйте банки - простерилизуйте і просушіть.

3. Почистіть зубчики часнику і промийте гілочки кропу.

4. У банки складіть по зубчику часнику і гілочці кропу. Злийте квасоля через друшляк і також покладіть в банки по плічка.

5. Зваріть маринад. Для цього поставте в каструлі кип'ятити воду, додайте туди сіль, цукор і оцет. Коли сіль і цукор розчиняться, а вода закипить, залийте спаржеву квасолю.

6. Банки відразу ж закатати стерильними кришками, переверніть догори дном на ковдру. Укутайте ще однією ковдрою і залиште до охолодження.

Маринована спаржева квасоля готова! Вживайте закуску, гарнір, в салати і соуси. Смачного!

Схожі рецепти