Рецепт Мигдальний суп фото

Мигдальний суп
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Горіхи, Мигдаль
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи, Супи-пюре

Сьогодні пропоную спробувати рецепт з турецької кухні - суп на основі мигдалю. Це легкий вершковий крем-суп. У нього ніжна консистенція і дуже м'який смак.

Докладніше, як приготувати мигдальний суп, я розповім нижче. Замість сухариків суп традиційно прикрашають зернами граната, також можна взяти виноград без кісточок. Рекомендую спробувати обидва варіанти. Вариться суп дуже швидко, а для приготування не потрібно складних продуктів, так що беріть на замітку!

  • Мигдаль - 130 грам (необсмаженого)
  • Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
  • Молоко - 2 склянки
  • Вода - 3 склянки
  • Вершкове масло - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Мускатний горіх - За смаком
мигдальний суп - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
мигдальний суп - фото крок 2
Мигдальні горіхи замочіть в гарячій воді на 10-15 хвилин. Потім очистіть від шкірки.
мигдальний суп - фото крок 3
Подрібніть горіхи в блендері до стану дрібної крихти.
мигдальний суп - фото крок 4
У глибокій каструлі розігрійте вершкове масло і злегка обсмажте борошно до золотистого кольору.
мигдальний суп - фото крок 5
Додайте мелений мигдаль. Обсмажуйте ще 2-3 хвилини.
мигдальний суп - фото крок 6
Повільно влийте молоко в каструлю. Перемішайте до однорідної консистенції. Додайте сіль, мускатний горіх і чорний перець.
мигдальний суп - фото крок 7
Додайте воду і доведіть суп до кипіння, зменшіть вогонь і варіть ще 5 хвилин.
мигдальний суп - фото крок 8
Мигдальний суп готовий, подавайте його з сухариками. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти