Італійський мигдальний пиріг з грушами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний, ніжний, злегка вологий і ароматний пиріг уб'є вас своїм смаком наповал. Готується пиріг дуже легко і просто, а виглядає ще і дуже красиво. Гідне блюдо до прийому гостей!
Цей пиріг ідеальний для того, щоб готувати його в осінньо-зиязикай період. Рецепт простий і досить швидкий, ви не так вже й багато часу проведете на кухні. Спечіть цей пиріг і покличте в гості друзів, вони оцінять його, повірте
- Груші - 2-3 штук
- Борошно - 100 грам (мигдальна)
- Борошно - 50 грам (пшеничне)
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 125 грам
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Мигдальні пелюстки - 30 грам
- Цукрова пудра - 1-2 чайних ложок
1. Нам знадобиться 3 маленьких або 2 великих груші. Вибирайте не жорсткі, але і не дуже стиглі плоди. Груші очистимо від шкірки і серцевини і разрежем на 4-6 частин.
2. Мигдалеву борошно змішуємо з пшеничного і з розпушувачем. Якщо у вас немає мигдальної муки, очистіть мигдальні горішки і подрібніть їх кавомолкою.
3. М'яке вершкове масло збиваємо-перетираємо з цукром.
4. Додамо яйця і збиваємо в більш-менш однорідну масу.
5. Ось така виходить суміш з яєць і масла з цукром. Мука харчування, міксером перемішати до однорідності.
6. Дно рознімної форми для випічки (18-20 см) застилає пергаментом, а боки змажемо маслом і присипаючи борошном. Викладаємо тісто, разравниваем його.
7. І розкладемо груші, лише злегка вдавлюючи їх в тісто. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 25-30.
8. Дістаємо пиріг, посипаємо його мигдальними пелюстками. Відправляємо назад в духовку ще хвилин на 10.
9. Пиріг готовий! Даємо йому охолонути і посипаємо цукровою пудрою.